Forum » Loža » Plonkanje
Plonkanje
matichy ::
Zanima me kako bi najlažje preplonkal test kjer si moram zapouniti te FORMULE: KLIK. Na voljo imam tudi kalkulator.
Kako bi jih najustrezneje skril za prepisovanje. Kako naj jih sploh skrčim da bo pregledno in čimbolj majhno?
Kako bi jih najustrezneje skril za prepisovanje. Kako naj jih sploh skrčim da bo pregledno in čimbolj majhno?
- zaklenil: Gandalfar ()
tilinho20 ::
V bistvu bo še najlažje če se jih napiflaš, preden pišeš vse še enkat preletiš in si jih potem zapišeš na kontrolko.
PacificBlue ::
Veš kaj nam je govoril prof. mehanike v srednji šoli? Če si napišeš 10 istih plonk listkov, ni hudir da si ne bi kaj zapomnil..
I’m out.
:3
:3
__Devil__ ::
Vedno ko sem si jih jaz kaj napisal sem vse vedel, le tisto ne, kar si nisem zapisal :D
Okapi ::
Kako bi to izvedel pravi g33k. Na veliko napišeš formule na tablo, z nevidno UV barvo. Potem nekam v kot skriješ black light na daljinsko krmiljenje. Ko učitelj gleda v razred, luč vklopiš in cel razred vidi formule. Če se učitelj obrne proti tabli, luč hitro izklopiš in se nič ne vidi. Uspeh zagotovljen.
O.
O.
davco ::
Okapi nisi prav napisu, mora bit še v kotu kamera ki zaznava kam profesor gleda in ko se začne obračat proti tabli, se black light izklopi.
BigWhale ::
Tapravi geek seveda uporabi the force.
Profesorju pomaha pred glavo in rece: "Noben ne plonka."
Profesorju pomaha pred glavo in rece: "Noben ne plonka."
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Plonkanje (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 23524 (11062) | Grizzly |
» | Pravilno resena naloga tockovana z 0 tockami (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 12569 (9479) | prenasalec |
» | Kako se rešiti pajkov v sobi? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 23661 (18273) | s6c-gEL |
» | Kje kupiti "plonkarski" kuli/svinčnik ?? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13500 (5520) | Saladin |
» | Traparije - pa tudi ne (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6971 (4350) | Pyr0Beast |