Forum » Kaj kupiti » Brezžična miška, ki lovi tudi cez steno
Brezžična miška, ki lovi tudi cez steno
nobodyelse ::
Rabil bi wireless misko, z zelo dobrim signalom, da bi jo lahko uporabljal v 2eh prostorih. Trenutno imam tole in mi v drugi sobi sploh ne dela...
Imel sem mozno sprobati http://www.stacuna.si/index.php?_a=view...
Res dela zelo zelo natancno na 10m vmes pa 10cm stena, edini problem je da je skoraj 100€, tolk si pa ne morem privoscit. Obstaja kaksna podobna miska za recimo 40€?
Imel sem mozno sprobati http://www.stacuna.si/index.php?_a=view...
Res dela zelo zelo natancno na 10m vmes pa 10cm stena, edini problem je da je skoraj 100€, tolk si pa ne morem privoscit. Obstaja kaksna podobna miska za recimo 40€?
Za TV v drugi sobi..Sej cenejsa resitev bi bla, da kupim en usb hub in potegnem usb do dnevne..
luka66_6 ::
Hja lah ti povem, da miška ki pride zrave Logitech wave wireless lovi čez steno. Sem jo šel spucat v kopalnico in jo zdrgnil z brisačko in je comp v drugi sobi cel kup stvari počel. :)
Pol sem še enkrat potestiral in je blo isto. Čez steno nobenih oken itd. Miš nima nobenih oznak, tako, da ne vem kera je bila je zraven tipkovnice v kompletu.
lp
Pol sem še enkrat potestiral in je blo isto. Čez steno nobenih oken itd. Miš nima nobenih oznak, tako, da ne vem kera je bila je zraven tipkovnice v kompletu.
lp
ender ::
Preizkusi kakšne Bluetooth miške, ponavadi imajo precej daljši domet od običajnih brezžičnih mišk.
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
Kot sem povedal, G7 mi je lovila cez 10cm beton steno, na razdalji saj 10m zelo zelo natancno
http://www.mimovrste.com/artikel/225002...
Tole, resno?? Torej imas usb sprejemnik vec kot 5m stran in 20cm steno vmes?
Tole, resno?? Torej imas usb sprejemnik vec kot 5m stran in 20cm steno vmes?
Desty ::
Sprejemnik imam nekje na pol višine sobe lepo na kablu. Lovi pa normalno čez. Ne zamenjam jo za nobeno viš več.
Videl sem da ima ta miška 2,4 GHz Nano-sprejemnik. Trenutno imam doma tole, ki ima prav tako "brezžična povezava da (2,4 GHz)" in mi ne lovi na razdalji 8m, ter umes je stena z odprtimi vrati (sprejemnik je pa v nasportnem kotu sobe kot vrata).
Kakor desty pravi ta sigurno bolje lovi..torej kolk GHz sprejemnik ima sploh ni kljucno?
Kakor desty pravi ta sigurno bolje lovi..torej kolk GHz sprejemnik ima sploh ni kljucno?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | bluetooth miška - kaj kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 2370 (2091) | Dzuro10 |
» | Kateri USB Wireless adapter ?Oddelek: Omrežja in internet | 2440 (2248) | EvilDare |
» | Razbita zaščita brezžičnih Microsoftovih tipkovnicOddelek: Novice / Zasebnost | 3080 (3080) | StajercSSS |
» | Katera brezžična tipkovnica?Oddelek: Kaj kupiti | 3009 (2430) | ddeben |
» | Miška logitech mx1000Oddelek: Kaj kupiti | 1378 (1058) | nodes |