Forum » Mobilne tehnologije » Nakup telefona preko spletne strani www.china-mobile-phone.com
Nakup telefona preko spletne strani www.china-mobile-phone.com
roky99 ::
Živjo!
Zanima me, če ima kdo izkušnje s kupovanjem telefona preko spltne strani www.china-mobile-phone.com.
Ali telefoni delujejo tudi z našimi sim karticami?
Razmišljal sem o temu telefonu:
http://www.china-mobile-phone.com/2009-...
Zanima me, če ima kdo izkušnje s kupovanjem telefona preko spltne strani www.china-mobile-phone.com.
Ali telefoni delujejo tudi z našimi sim karticami?
Razmišljal sem o temu telefonu:
http://www.china-mobile-phone.com/2009-...
don't drink and drive, just smoke and fly! ;)
823483 ::
Izgleda kot BB Storm, namizje pa je "pobrano" od iPhona xD.
Nvm jaz bi se raje izogibal takšnim produktom. Da ne bo potem kakšnega joka, da ti je opeklo obraz, ker ti je eksplodirala baterija. Da o količini elektromagnetnega sevanja ne govorim.
Nvm jaz bi se raje izogibal takšnim produktom. Da ne bo potem kakšnega joka, da ti je opeklo obraz, ker ti je eksplodirala baterija. Da o količini elektromagnetnega sevanja ne govorim.
Ahiles ::
Ker so to v 90% ponaredki in kr neki mal plastike skup zmetan podobna imena kot od "znanin" proizvajalcev np N97 pa pogledas da je ena cheep kopija k se se odpre ne in ma zgleda sam velik zaslon pa podobn ui vreden pa ni pol kurca.
Zarad mene lohka vrzes 140$ stran k dvomim da ti bo zadeva se sploh prizgala(mam feling da je ui sam photoshopan zravn (pa velik srece potem z pridobivanjem tistega kesa nazaj) :)
Zarad mene lohka vrzes 140$ stran k dvomim da ti bo zadeva se sploh prizgala(mam feling da je ui sam photoshopan zravn (pa velik srece potem z pridobivanjem tistega kesa nazaj) :)
All ::
Tudi če naročiš....s tem daveš da je pocenikopija..ki bo delala ali ne... je ne boš spravil skozi našo carino. (preverjeno)
kremenko1 ::
Sem jih že kar nekaj naročil preko E-baya. Telefoni so čist solidni,niso pa to originali.Funkcije, ki so pripisane delujejo, največji problem pa so slabe baterije, ki večinoma ne zdržijo 24h. Pri naročanju je samo treba pazit, da ima telefon CE oznako(ponavadi je to nalepkica pod baterijo)brez te NE gre telefon čez carino.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Primerjava dveh budget za isti denar (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 10433 (8651) | pixelzgaming |
» | Huawei P8 Lite ali Xiaomi Redmi 4Oddelek: Kaj kupiti | 3924 (3231) | sarma832 |
» | Telefon do 180€Oddelek: Kaj kupiti | 1786 (1221) | smacker |
» | Naročil mobitel pri ChinavasionOddelek: Pomoč in nasveti | 6611 (5126) | podreberek |
» | Majhni GSMčkiOddelek: Mobilne tehnologije | 3779 (2814) | Avenger |