» »

Ubuntu - slaba odzivnost

Ubuntu - slaba odzivnost

c0dehunter ::

Zdavo, po dolgem času sem spet namestil Ubuntu 9.4 kot moj primary OS. Problem je, da je vse precej laggy - recimo ko kliknem v spodnji vrstici na minimiziran Firefox, rabi 2 sekundi, da se okno ponovno odpre. Situacija je ista pri recimo minimiziranih folderjih, programih...
Potem recimo ko kliknem ikono čisto levo spodaj (po defaultu), "Prikaži namizje", rabi 3 sekunde, da ofne namizje.

Imam nameščen driver za mojo grafo, ki mi je bil ponujen že takoj po namestitvi. 3D učinki delujejo ok.

Kaj bi lah blo narobe?
I do not agree with what you have to say,
but I'll defend to the death your right to say it.

xsannyx ::

Zdavo, po dolgem času sem spet namestil Ubuntu 9.4 kot moj primary OS. Problem je, da je vse precej laggy - recimo ko kliknem v spodnji vrstici na minimiziran Firefox, rabi 2 sekundi, da se okno ponovno odpre. Situacija je ista pri recimo minimiziranih folderjih, programih...
Potem recimo ko kliknem ikono čisto levo spodaj (po defaultu), "Prikaži namizje", rabi 3 sekunde, da ofne namizje.

Imam nameščen driver za mojo grafo, ki mi je bil ponujen že takoj po namestitvi. 3D učinki delujejo ok.

Kaj bi lah blo narobe?

Poizkusi še 1x vse driverje inštalirat.
Da bi problem tičal v virusih je bolj malo možnosti pri tvojem OS :D
Preveru tidi nastavitve (lahko da imaš osveževanje zelo nizko-to je bilo 1x pri meni).
Poglej tudi s kakšnim programom koliko rama sploh ti to pobere-ubuntu nebi smel veliko :S

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

VirtualBox in Linux

Oddelek: Operacijski sistemi
262695 (1844) Icematxyz
»

koliko hitro se vam prižge komp(za foro pač) (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
658405 (7167) BlaY0
»

Dual boot - resen problem

101328 (1110) Robocop1
»

Ubuntu vs. Kubuntu

152328 (2018) Meizu
»

Click na link se odpre minimiziran