» »

Pomoč pri Ipod

Pomoč pri Ipod

MeJerry ::

Zdravo

Ker nevem kam bi uvrstil moj problem pišem pod pomoč in nasveti, kar tudi zelo potrebujem.
Pred pol leta mi je frend kupil iPod nano 4gen v USA. Kupil jo je v sodobni tehnični trgovini ala big bang. Težava pa je da mi baterija drži le dobri 2 uri maksimalno. Računa nimam tako da tudi v garancijo pomojem ne more biti. Ali kdo pozna kakšen servis kjer bi zamenjali baterijo ali popravili brez računa? Ali pa mogoče kakšno drugo rešitev. Zelo bi bil hvaležen pomoči

Lp

xsannyx ::

Zdravo

Ker nevem kam bi uvrstil moj problem pišem pod pomoč in nasveti, kar tudi zelo potrebujem.
Pred pol leta mi je frend kupil iPod nano 4gen v USA. Kupil jo je v sodobni tehnični trgovini ala big bang. Težava pa je da mi baterija drži le dobri 2 uri maksimalno. Računa nimam tako da tudi v garancijo pomojem ne more biti. Ali kdo pozna kakšen servis kjer bi zamenjali baterijo ali popravili brez računa? Ali pa mogoče kakšno drugo rešitev. Zelo bi bil hvaležen pomoči

Lp

jah to so ti pa apple produkti :/
Tole brezplačno nebo šli popravit. Baterija predvidevam da se sploh neda zamenjat.. Na servis pa plačat al pa u kanto :D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Garancija in baterija. Lahko uveljavljam?

Oddelek: Mobilne tehnologije
226656 (2303) St235
»

Baterija

Oddelek: Strojna oprema
10809 (670) voyocelje
»

Acer prenosnik ne polni baterije

Oddelek: Pomoč in nasveti
213723 (2864) fosil
»

iPod nano vprašanje