Forum » Pomoč in nasveti » Pomoč pri Ipod
Pomoč pri Ipod
MeJerry ::
Zdravo
Ker nevem kam bi uvrstil moj problem pišem pod pomoč in nasveti, kar tudi zelo potrebujem.
Pred pol leta mi je frend kupil iPod nano 4gen v USA. Kupil jo je v sodobni tehnični trgovini ala big bang. Težava pa je da mi baterija drži le dobri 2 uri maksimalno. Računa nimam tako da tudi v garancijo pomojem ne more biti. Ali kdo pozna kakšen servis kjer bi zamenjali baterijo ali popravili brez računa? Ali pa mogoče kakšno drugo rešitev. Zelo bi bil hvaležen pomoči
Lp
Ker nevem kam bi uvrstil moj problem pišem pod pomoč in nasveti, kar tudi zelo potrebujem.
Pred pol leta mi je frend kupil iPod nano 4gen v USA. Kupil jo je v sodobni tehnični trgovini ala big bang. Težava pa je da mi baterija drži le dobri 2 uri maksimalno. Računa nimam tako da tudi v garancijo pomojem ne more biti. Ali kdo pozna kakšen servis kjer bi zamenjali baterijo ali popravili brez računa? Ali pa mogoče kakšno drugo rešitev. Zelo bi bil hvaležen pomoči
Lp
xsannyx ::
Zdravo
Lp
jah to so ti pa apple produkti :/
Tole brezplačno nebo šli popravit. Baterija predvidevam da se sploh neda zamenjat.. Na servis pa plačat al pa u kanto :D
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Garancija in baterija. Lahko uveljavljam?Oddelek: Mobilne tehnologije | 6656 (2303) | St235 |
» | BaterijaOddelek: Strojna oprema | 809 (670) | voyocelje |
» | Acer prenosnik ne polni baterijeOddelek: Pomoč in nasveti | 3723 (2864) | fosil |
» | iPod nano vprašanjeOddelek: Programska oprema | 1073 (979) | Jerry87 |
» | Apple iPod nano 4.generacijeOddelek: Loža | 2028 (1572) | jamiroq |