» »

Tema oz. storitev za maturo

Tema oz. storitev za maturo

nokaut240 ::

Obiskujem 4. letnik programa elektrotehnik računalništva. Za poklicno maturo moramo narediti izdelek z zagovorom. Odločil sem se za podatkovno bazo, vendar ne vem, kaj naj naredim. Malce sem razmišljal o videoteki, vendar pa je to že kar malce preveč "klasično". Tako da, če ima kdo kako idejo, naj mi jo lepo prosim, napiše. Letos menda profesorji ne razpisujejo več tem, ampak si jo moramo izmisliti sami. Delal pa bom v SQL.

jini ::

Meni so bili na faksu prav hvaležni, ko sem jim popestril dan s programom za vodenje bordela in jih tako odrešil raznih vislic, 4 v vrsto, kalkulatorjev.

urosz ::

jaz tudi moram narediti seminarsko nalogo za maturo (iz računalništva - splošna matura), ki vsebuje aplikacijo in nekaj strokovnega teksta

pojma nimam kako aplikacijo bi naredil, ima kdo kakšno idejo?

aja, programiram pa v javi

schtr4jh ::

Dnevnik (vsak učitelj ima dostop do svojih ur ter urejanje opravičenih in neopravičenih. Vsak razrednik ima dostop do svojega razreda. Vsak dijak ima dostop do pregleda za svoje ure. Admin lahko dela vse.)

Redovalnica (vsak učitelj ima dostop do razredov, ki jih uči (samo za njegov predmet). Razrednik ima dostop do ocen svojih dijakov. Dijak lahko samo vidi svoje ocene)

Vsekakor naredite aplikacijo, ki se bo lahko uporabila v "real life".

nokaut240 ::

Če bi naredil recimo spletno videoteko, podobno tej: http://www.itivi.si/
Katera znanja potrebujem: HTML, SQL ter še kaj drugega ? Videoteka izgleda tako, da uporabniki lahko pregledujejo ponudbo filmov, jih naročijo ter plačajo. Lastnik videoteke pa potem še vodi blagajno, pregleduje promet...

Nuke_H2 ::

Če bi naredil recimo spletno videoteko, podobno tej: http://www.itivi.si/
Katera znanja potrebujem: HTML, SQL ter še kaj drugega ? Videoteka izgleda tako, da uporabniki lahko pregledujejo ponudbo filmov, jih naročijo ter plačajo. Lastnik videoteke pa potem še vodi blagajno, pregleduje promet...

php 100% :)

techfreak :) ::

Lahko tudi ASP/ASP.Net/JSP/RoR/Django/...

jaz sem si izbral e-redovalnico

izdelal bom namizno aplikacijo v javi.. imam že nekaj vprašanj ki bodo sledila kmalu.. bom rabil nekaj pomoči oz. nasvetov

Pro ::

Naredi res uporabno e-redovalnico. Sem profesor na gimnaziji in bi mi dobra e-redovalnica prišla še kako prav. Če te zanima kaj iz neprogramskega dela me lahko brez problema vprašaš.

Hvala, morda pa me bo res kaj zanimalo glede neprogramskega dela.

Glede programskega dela pa se že v drugi temi pogovarjamo :D

Upam da bo projekt uspel kot sem si ga zadal

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Matura 2 predmet E-redovalnica

Oddelek: Programiranje
101458 (1092) FiR3F0X
»

Spletna videoteka iTIVI v stečaju (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi
8620149 (16083) OldSkul
»

e-Redovalnica

51906 (1702) techfreak :)
»

namizna aplikacija v javi

371903 (1416) urosz
»

iTivi