Forum » Kaj kupiti » Pestra izbira računalniške opreme v Lj-ok. (Kje?)
Pestra izbira računalniške opreme v Lj-ok. (Kje?)
jcb ::
Pred dvemi leti sem bil v "Herviju" in so mel, kar lepo izbiro računalniške opreme ne vem, če imajo še tako izbiro.
Skratka zanima me, kje imajo največjo izbiro računalniške opreme v Ljubljani in rečmo 10 km izven.
Skratka zanima me, kje imajo največjo izbiro računalniške opreme v Ljubljani in rečmo 10 km izven.
bluefish ::
Lahko si tudi ogledaš seznam vseh online računalniških trgovin pri nas v tej temi: http://slo-tech.com/forum/t75066/zacetek
Rad bi šel mal pogledat živo kakšno pestro izbiro rač.opreme in kaj kupil.
Kaj pa tiste trgovina pri enmu hotelu v LJubljani-Center-blizu tivolja samo škoda tam ni za parkirat.
Kaj pa tiste trgovina pri enmu hotelu v LJubljani-Center-blizu tivolja samo škoda tam ni za parkirat.
Osiriss ::
ComShop v BTCju ima kar nekaj izbire.
Pa TechTrade pri hotelu Lev, kakor si rekel.
Drugače pa malo manj imajo pa Hervis, BigBang, MediaMarket.
Pa TechTrade pri hotelu Lev, kakor si rekel.
Drugače pa malo manj imajo pa Hervis, BigBang, MediaMarket.
bluefish ::
Hervis bolj težko, Harvey & Norman pa res. Se mi pa tamkajšnje cene zdijo za nekaj % višje od drugod.
jlpktnst ::
Jah meni je všeč funtech, samo ponavadi je potrebno pri njih naročit pa počakat, nimajo ravno hale :)
Sicer je pa Osiriss dobro napisal.
Sicer je pa Osiriss dobro napisal.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: jlpktnst ()
nejko8 ::
Osebno se mi še ni zgodilo, da v mlacomu nebi mogel kupiti takoj artikla, za katerega bi pisalo na njihovi internetni strani "na zalogi" :)
Torej po mojih izkušnjah v mlacomu dobiš vse kar prodajajo v internetni trgovini in piše z zeleno na zalogi :)
Torej po mojih izkušnjah v mlacomu dobiš vse kar prodajajo v internetni trgovini in piše z zeleno na zalogi :)
fr4nc ::
Hervis bolj težko, Harvey & Norman pa res. Se mi pa tamkajšnje cene zdijo za nekaj % višje od drugod.
Meni se tam zdijo zelo previsoke...
LP
"Rad pomagam, če je le možno" by Fr4nc; blog(2): http://cpuwars.wordpress.com/
"I just love to share the truth!!" by Fr4nc; http://intelvsamd.wordpress.com/
"I just love to share the truth!!" by Fr4nc; http://intelvsamd.wordpress.com/
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fr4nc ()
Sem bil danes v Herviju in drugod pa so v Herviju res dražje komponete, zato bom raje naročil preko spletne trgovine solo.
Sam me zanima, če je tam na Dunajski možno parkirat kje brezplačno ali je vse plačljivo.
Sam me zanima, če je tam na Dunajski možno parkirat kje brezplačno ali je vse plačljivo.
timotejs ::
Ne priporočam ti naročat pri solo-ju, saj niso preveč dobra trgovina. Boljše je naročit pri AGT-ju
TehDucky ::
Če bi rad poceni, potem glej še mogoče za kakšnimi avstrijskimi štacunami, če ti je res toliko do tega. www.mylemon.at
P.s.: Kaj pa pravzaprav gledaš pod "računalniško opremo"? Predvidevam, da to niso računalniške komponente ali pač ?
P.s.: Kaj pa pravzaprav gledaš pod "računalniško opremo"? Predvidevam, da to niso računalniške komponente ali pač ?
Preden se odločiš za nakup v solo, si preberi tole temo
Ob branju teh postov na tem linku, ki si ga dal ti postane dobesedno slabo.
Citiram samo en komentar:
solo.si ... niti slučajno kaj z njimi več!
En primer...in zadnji pri solo.si
Kupil matično ploščo...cena 150€...dobil v roku dveh dneh...vse lepo in prav...odprem škatlo...vse not samo plošče NE...
No potem je minil dober mesec da sem dobil škatlo z matično ploščo.
Da ne govorim kaj se je vse vmes zgodilo:)
Pri solu nisem nikol kupoval.
Imam pa dobre izkušnje z nakupovanjem in mimovrste
Zgodovina sprememb…
- spremenil: jcb ()
Han_Sol ::
Odprta nova trgovina na celovški 268 TEHNOX
Ful velik potrošnega materialala po zelo ugodnih cenah in še veliko ostalih artiklov, uglavnem vse kar se tiče računalništva,
majo tudi spletno stran www.tehnox.si pa si lahko tam ogledate.:)
Ful velik potrošnega materialala po zelo ugodnih cenah in še veliko ostalih artiklov, uglavnem vse kar se tiče računalništva,
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Han_Sol ()
Dr_M ::
Bivsi comshopovci
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
jest10 ::
Odprta nova trgovina na celovški 268 TEHNOX
Če je pa tole poceni...
JayKay ::
Bivsi comshopovci
skoraj, ne čisto. je pa res da dosti bivših komšopovcev dela tam.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: JayKay ()
Han_Sol ::
ajaa...
|Intel Core i5 2.8GHZ 6M|ASUS P8P67|GAINWARD GTX560Ti 1GB|
|Corsair DDR3 4GB PC1600|WD 1TB SATA6Gb/s CaviarBlack|
|SAMSUNG S223C|Chieftec BA-02|Chieftec 650W APS-650C|
|Corsair DDR3 4GB PC1600|WD 1TB SATA6Gb/s CaviarBlack|
|SAMSUNG S223C|Chieftec BA-02|Chieftec 650W APS-650C|
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Spisek vseh online rač. trgovin v SLOOddelek: Kaj kupiti | 127049 (257) | hariscorale |
» | Trgovina SOLO.SI = prevaranti.si (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 14060 (6536) | dwinxp |
» | Nov gamerski comp za 1000€Oddelek: Kaj kupiti | 2029 (1667) | klinker |
» | Nov računalnik... help =)Oddelek: Kaj kupiti | 1790 (1438) | x45 |