Forum » Kaj kupiti » 11.6" Mini prenosniki
11.6" Mini prenosniki
st0jko ::
Razmišljam o nakupu enega izmed 11.6" prenosnikov, ampak me skrbi zmogljivost procesorja. Vsi, ki so v rangu okoli 350€, imajo namreč intelov z520 1.33GHz procesor, ki naj nebi bil med bolj zmogljivimi modeli.
Zanimajo me predvsem uporabniške izkušnje nekoga, ki si lasti netbook z tem procesorjem. Ali je zadeva uporabna na normalno uporabo. Prebavi tudi kakšne bolj zahtevne spletne strani, mogoče z kakimi HD videi (youtube).
Hvala.
Zanimajo me predvsem uporabniške izkušnje nekoga, ki si lasti netbook z tem procesorjem. Ali je zadeva uporabna na normalno uporabo. Prebavi tudi kakšne bolj zahtevne spletne strani, mogoče z kakimi HD videi (youtube).
Hvala.
keks?
st0jko ::
Ja... To vem da je boljše, je pa tudi dražje. 100EUR več kot sem pripravljen dat. Za manj kot 400EUR predvidevam da tega ne dobiš. Okoli 350EUR sem pripravljen plačat...
keks?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: st0jko ()
clix ::
Še vedno je konkterno boljši od atomov. Ima enako jedro kot core 2 cpuji, samo malo predpomnilnika mu fali.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Lani najslabše leto za proizvajalce pametnih telefonov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Rezultati | 22318 (17208) | Vazelin |
» | menjava/nadgradnja računalnikaOddelek: Kaj kupiti | 1432 (1308) | stock |
» | Nakup računalnika, budget 1000€Oddelek: Kaj kupiti | 3064 (2490) | ZaphodBB |
» | Se mi splača nadgrajevati računalnik?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1290 (1146) | BALAST |
» | ROUTER 1000 mbps z DD-WRTOddelek: Omrežja in internet | 1720 (1509) | Kami |