Forum » Loža » Mačja vrata
Mačja vrata
Mercier ::
Tista selektivno mačkoprepustna vratca, ki te odrešijo mačjega najedanja pred in za vrati in se vgradijo v prava vrata. Ima kdo izkušnje?
Rabil bi neko spodobno izvedbo. Dela to na RFID? Je možno da zverina prešverca celo družbo v hišo?
Rabil bi neko spodobno izvedbo. Dela to na RFID? Je možno da zverina prešverca celo družbo v hišo?
osmmi ::
Jaz imam v lasti PetPorte vrata in so odlična. Spustijo samo mačke katere predhodno sprogramiraš.
Deluje na osnovi branja RFID čipa ki ga ima mačka pod kožo v vratnem predelu(kot pri psih).
Deluje na osnovi branja RFID čipa ki ga ima mačka pod kožo v vratnem predelu(kot pri psih).
Avenger ::
Razen v izjemnih primerih.
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.
No, jaz bom zgleda rabil kovinska. Ne vem trenutno katero znamko sem imel, po robustnosti so bila videt kot Pet Porte in imela so še dodaten pokrov, ki sem ga zapiral včasih zvečer. Demolirana. Dve obični domači micimaci.
Nagi Bator je izjavil:
Macka ti sama ne bo spustila druge macke not.
Če beži pred hudobnim mačkonom ali manjšim psom, pa ta uleti zraven kot iznajdljivi v garažno hišo. Takšni primeri.
osmmi ::
No, jaz bom zgleda rabil kovinska. Ne vem trenutno katero znamko sem imel, po robustnosti so bila videt kot Pet Porte in imela so še dodaten pokrov, ki sem ga zapiral včasih zvečer. Demolirana. Dve obični domači micimaci.
Jaz imam v lasti moja že dve leti, in kar nekajkrat so se mačje glave z veliko hitrostjo združile z vratci in vedno (razen v enem primeru,ko so bila prebita z zares veliko hitrostjo:)sem jih moral nato odpreti, da sem namestil nazaj električno ključavnico) so se tudi odbile od njih :)
Te nimajo dadatnega pokrova, imajo pa en kup funkcij, ki jih lahko vklopiš in spreminjaš po želji. Ena od teh je tudi nočni način, ko se vrata samodejno zaklenejo, ko pade mrak, tako da mačke ne morejo ven.
Še en link href=">
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Potepuška mačka.Oddelek: Loža | 4804 (3751) | Glugy |
» | Mačje pogodbe (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12216 (10175) | MTB |
» | Treniranje mačkeOddelek: Loža | 11884 (9854) | reeves |
» | Težave z mačkomOddelek: Loža | 5125 (4404) | Alencica |