Forum » Izdelava spletišč » Baze podatkov?
Baze podatkov?
Highlag ::
Ker nisem ravno podkovan na tem področju imam nekaj vprašanj:
Ker SQL uporablja skoraj vsaka stran z forumom me zanima katera orodja uporabljate za izdelavo baze podatkov.
MySQL če prav zastopim je samo strežnik, ali se mogoče da z njim bazo tudi urejati?
Ker SQL uporablja skoraj vsaka stran z forumom me zanima katera orodja uporabljate za izdelavo baze podatkov.
MySQL če prav zastopim je samo strežnik, ali se mogoče da z njim bazo tudi urejati?
- premaknil: Gandalfar ()
Gandalfar ::
naceloma lahko ustvarjanje baz in tabel ni tak problem. Lahko pises direktno v mysql ali pa preko phpja recimo naredis to.
Sicer pa uporabljajo zelo dobri GUI clienti za povezavo z MySQL tako da lahko kreiras tabele in gledas podatke v winsih vse preko point and click .. MySQLFront
Uporablja se pa tudi phpMyAdmin recimo ce hoces web-based dostop..
Sicer pa uporabljajo zelo dobri GUI clienti za povezavo z MySQL tako da lahko kreiras tabele in gledas podatke v winsih vse preko point and click .. MySQLFront
Uporablja se pa tudi phpMyAdmin recimo ce hoces web-based dostop..
Highlag ::
Hvala Gandalfar!
Ravno nekaj takega sem iskal.
Moram še kje kako o literaturo o SQL dobit!
Mislim, da ma naš admin eno precej zajetno knjigo
Ravno nekaj takega sem iskal.
Moram še kje kako o literaturo o SQL dobit!
Mislim, da ma naš admin eno precej zajetno knjigo
Loki ::
tutorial za osnove dobis tukaj, za kaj vec pa praksa + kaka knjiga (preveri kazaa ce ne kaj drugega).
Sicer pa ima MySQL en dost obsezen tutorial ze built-in (med dokumentacijo).
Sicer pa ima MySQL en dost obsezen tutorial ze built-in (med dokumentacijo).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [PHP & MySQL] potrebujem nekaj pomoči v PHP-juOddelek: Programiranje | 1034 (1034) | xpolhecx |
» | Tutorial za začetnike php-jaOddelek: Izdelava spletišč | 4019 (3356) | leinad |
» | Php In My sqlOddelek: Programiranje | 1874 (1623) | pivmik |
» | MySQL & SQL bazeOddelek: Omrežja in internet | 3406 (3340) | Sahel |
» | Kako zaceti z PHP in MySQLOddelek: Programiranje | 2447 (2151) | simon |