» »

Iščemo predavatelja za Ubuntu 9.10

Iščemo predavatelja za Ubuntu 9.10

steev ::

Pozdravljeni.
Na Klubu študentov Kranj iščemo predavatelja, ki bi predaval o novostih ob izidu Ubuntu 9.10. Predavanje bi potekalo v okviru tehnoloških večerov. Predavanja so odprtega tipa, so zastonj, se pravi tudi predavatelj ne dobi nobenega plačila (razen prevoz).

Sedaj pa me zanima, če ima kdo voljo, pozna koga, ki bi predaval o novostih v Ubuntu in nasploh o vsakdanjem delu na Ubuntu OS.

Mail sem že poslal adminu ubuntu.si, ki ga je posredoval naprej. Pa ni videti, da bi bili kaj zainteresirani.

Prvi tehnološki večer bo 22. 10. na temo Windows 7 (ki na isti dan izide), zato smo mislili čez en teden (29. 10.) narediti nekaj o Ubuntu 9.10 (ki na isti dan izide).

Prosim, če mi pomagate, dajte kakšne predloge, veste na koga naj se obrnem. Mail bom poslal tudi na kiberpipo, če mi bodo tam znali kako pomagati.

Lep pozdrav,
KŠK team
:|

Poldi112 ::

Jaz ti predlagam da pogledaš kdo je v preteklosti že imel kaj na to temo (vem da je bilo nekaj) in kontaktiraš njih osebno.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

Gost ::

Vprašajte na Karitas.

Poldi, hvala.

Kje ste sedaj tisti linux zagreteži, ki sodelujete v vsakem flejm waru na s-t in prepričujete ostale zakaj je linux boljši. Pridite in še nam povejte kaj na to temo.

PaX_MaN ::

Kje ste sedaj tisti linux zagreteži, ki sodelujete v vsakem flejm waru na s-t in prepričujete ostale zakaj je linux boljši. Pridite in še nam povejte kaj na to temo.

To ni tko k pr' Winsih, de'b že kr usak, k prvič vid nou OS, kuj biu stručko, aveš?

Ne razumem.

jype ::

O novostih v 9.10 ti bo težko povedal kdo, ki ne sodeluje pri razvoju in/ali preizkušanju.

Pa lahko o Ubuntu nasploh. Vsakdanje delo na Ubuntu itd.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ubuntu verzije

Oddelek: Operacijski sistemi
6860 (775) Pesimist
»

Izšla Mandriva Linux 2010 (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
8310038 (7810) 5er-->
»

Ubuntu 9.10 ta Petek (strani: 1 2 )

685394 (4269) bluefish
»

Triple Boot

131191 (1065) Zero0ne
»

Ubuntu Karmic Alpha 5 (strani: 1 2 )