Forum » Pomoč in nasveti » Mreža mi dela po polžje!
Mreža mi dela po polžje!
Tito ::
Zelo zanimivo, zanč mi je delala super zdej sem na obeh mašinah posnel win xp in mi dela k #%&%$ ! namesto 10 minut kakor bi moral trajati prenos podatkov napiše tudi 180 a prenos sem stesteral in dela s 1/3 hitrostjo a so padci in vsponi! Nekaj mora motiti prenos, samo nevem kaj???
Heisenberg ::
jah ce si pri telemachu je ze cudes ce sploh kej dela
jaz jih bom poslal samo v kur.ac ker kasirajo 8k na mesec dela pa s polovicno hitrostjo normalnega 56k modema
jaz jih bom poslal samo v kur.ac ker kasirajo 8k na mesec dela pa s polovicno hitrostjo normalnega 56k modema
Tito ::
Stvar je rešena, winsi so posnel ene trapaste gonilnike, ki niso za nikamor potem sem se pošteno namučil in najdu ene gonilnike ki so za XP (imam mrežno d-link drn-32tx in zelo težko je najdet prave gonilnike)! Samo tko za informacijo obstajata dve podjetji z imenom d-link in obe imata podobne izdelke (mrežne kartice ...) a gonilnikov pa nisem našel na nobeni od tedveh podjetji (mogoče obstaja tudi tretja ) Sam da sem jih najdu!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | nadzor uparabniškega računaOddelek: Pomoč in nasveti | 1693 (1424) | konspirator |
» | Wireless router vs. AP (Acces Point)Oddelek: Kaj kupiti | 2243 (1900) | Ballau |
» | na AMD počsnejši net kot na INTEL???Oddelek: Omrežja in internet | 2070 (1092) | Pr0peler |
» | Wireless med dvema hisama...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1401 (1124) | pujsek_ |
» | Mrežne kartice??Oddelek: Strojna oprema | 2056 (1811) | ABX |