Forum » Pomoč in nasveti » lenovo g530 problem z vgrajeno kamero in touchpadom
lenovo g530 problem z vgrajeno kamero in touchpadom
kokpa ::
Včeraj sem kupil omenjeni računalnik za študenska opravila. Problem je sledeči, ima namreč vgrajeno kamero, katero ne vem kako se jo vključi, zraven nisem dobil nobenega cd- za inštalacijo, sem pa potegnil driverje z uradne strani, ampak stvar še vedno ne deluje oz. ne vem kje jo vključim. Naprava je zaznana pod napravami v win7. Problem s touchpadom pa je da tisto na desni strani ko je za premikanje po straneh gor in dol ne deluje, naložil sem driverje z uradne strani samo stvar še vedno ne deluje.
Koliko bi pa se poznalo če bi zamenjal navaden disk v tem prenosniku s ssd, kaj lahko pričakujem? npr. z intel 80gb g2 ali čem podobnim.
hvala za odgovore
Koliko bi pa se poznalo če bi zamenjal navaden disk v tem prenosniku s ssd, kaj lahko pričakujem? npr. z intel 80gb g2 ali čem podobnim.
hvala za odgovore
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | wlan acer aspire problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1389 (1330) | Gutjerez |
» | ASUS N550JV - WIN 7 DRIVERS?Oddelek: Pomoč in nasveti | 11692 (10700) | benjaminson |
» | Lenovo IdeaPad G700, BIOS dostopOddelek: Pomoč in nasveti | 8594 (7800) | Invictus |
» | 22" monitor in resolucija 1680x1050Oddelek: Zvok in slika | 4361 (3122) | tony10 |
» | DRIVERJI ZA LAPTOP ?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 991 (931) | Zimavc |