» »

Force-feedback volan

Force-feedback volan

Ethan ::

Ola.
kateri force feedback volan mi priporočate?
Mircosoft, Logitech, Trustmaster?
Izkušnje z njimi?
Vsak predlog zaželjen.
peace

nojus ::

jest sem si mesec nazaj ubodu logitecha (wingman formula force gp) in morm rečt da mi ni žal $$$. ga fajn nabija, je zlo precizen, trpežen, inštalacija driverjev ter software-a je pa bl podobna igrici, kot sami inštalaciji. pa tudi gumbi so fajn razporejeni. kupu sm ga v big-bangu za 25k sit, zdej je pa mislim še ze nekaj $ cenejš. igram pa f1 2002 multiplayer al pa colina.
res noro za nas stare "otroke"
8-)

Thanks for reply.
Sam mislim, da bom kupil trustmastra force feedback GT.
Akryl.
I feel the need, the need for speed!!

tejo ::

ahumar: ta volan od thrustmaster mam jest in je po kakovosti veliko boljši kot tisti od logitech, ker od logitech je v bistvo cel volan plastičen, za menjanje ma samo neke navadne tipke na zadnji strani, thrustmaster ma pa na volanu gumo, na zadnji strani pa dve ročke za menjanje. Pa truthmaster že po izgledu zgleda bolj lep (črna guma, osrednji del siva plastika, na sredini pa rumen krog s ferarijevim konjem), logitech je pa rdeče-črn in že na dalec zgled nek kot nek cenen plastik-fantastik volan.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: tejo ()

Ziveli tejo.
Danes sem kupil trustmastra in po obliki zgleda ful hard.
Maš prav.
samo zdaj ga grem še probat v giocah.
grand prix 4, F12002, Colin Mcrae 2,
need for speed 5
Ok,
Se slisimo po testih.
peace

Če smo že ravno pr testiranju, v NFS5 je po mojem še vedno najboljši force feedback, f1 2002 pa najslabši (FF ni odvisen od proge, ampak kr za brezzveze dela, pa če stojiš na mestu al pa se pelješ).

ahumar: v nastavitvah boš videl je ena funkcija na 13%, s to nastavljaš moč s katero se volan vrne v prvotni položaj. Tukaj ti priporčam, da daš zraven kljukico Always On, samo moč si pa nastavi tako kot ti bo najbolj všeč. Pri navadnih volanih to funkcijo opravlja vzmet.

nojus ::

-->tejo: se ne strinjam glede forca pri f1 2002.
v nastavitvah lahko (vsaj jaz) nastaviš efekta ceste, sunkov,...
to da ti trese, ko si pri miru, je pa efekt mashine. mal dej na gas, boš vidu da ga full hitrej trese.

ps. kdaj gremo kak multi race?? da boste bmw-ja v rito gledal:D

Men že na mestu v istih časovnih zaporedjih volan trese pa zavija recimo v levo, mal poznej v edno pol mam levo pa desno suva in vse se ponavja v določenem zaporedju, ker sem par minut bil na mestu parkiran pa sem opazoval volan.

Če grem kak multi player pa se ne tako veselit, če gremo cmr2 boste sam mojga focusa gledal pred sabo >:D . V primeru F1 2002 pa BMW (samo ne pred sabo, k sovražim formulo pa je skor nikol ne vozim). V NFS5 pa vozim nafriziran porsche 944, tko da če kdo vzame navadno 911 letnik 2000 je težek boj, če jo pa nafrizira pol pa že nimam več šans s tem avtom :'( .

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: tejo ()

JACQUES VILLNEUVE RULES!!!!!!!!!!!
Ko jih jebe vse scumaherjeve naslove, ker Jacq je zmagal svetovno prvenstvo in poniza Schumacherja.
Ker mi je prav svinja (ze isto je naredil prej z Hillom,ko ga je tel fuknt ven.

Histroy remain the same, the present changes a lot.
Ok, :\
peace an love and rock&roll.
Akryl

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Igre z volanom (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
698322 (7762) Mojchy_3_
»

Kateri volan oziroma kje kupiti Lgitech MOMO Force?

Oddelek: Kaj kupiti
111659 (1424) Tattoo-
»

Volan

121903 (1746) majk2000
»

Volan

422578 (2111) borchi
»

Kateri force feedback volan?