Forum » Kaj kupiti » Nakup plazme\LCD TV
Nakup plazme\LCD TV
deejko ::
Lep pozdrav SloTech :P
Prosil bi vas za pomoč pri nakupu plazme\LCD TVja. Cenovno sem zmožen dati tam do 700€, mogoče 50-100€ več, če se bi mi res splačalo.
TV bi imel v sobi, ki je velika, torej bi kupil verjetno kar 107cm. Rabil bi pa še, da se lepo poveže z računalnikom.
Ker sem čisti laik, kar se tiče TVjev, bi vas lepo prosil, da mi pomagate pri izbiri. Vsaj če me usmerite v najboljšo izbiro blagovne znamke.
Hvala, res hvala, za pomoč;
dejko
Prosil bi vas za pomoč pri nakupu plazme\LCD TVja. Cenovno sem zmožen dati tam do 700€, mogoče 50-100€ več, če se bi mi res splačalo.
TV bi imel v sobi, ki je velika, torej bi kupil verjetno kar 107cm. Rabil bi pa še, da se lepo poveže z računalnikom.
Ker sem čisti laik, kar se tiče TVjev, bi vas lepo prosil, da mi pomagate pri izbiri. Vsaj če me usmerite v najboljšo izbiro blagovne znamke.
Hvala, res hvala, za pomoč;
dejko
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | LED LCD TV - svetovanje za nakup (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 28571 (21899) | popster |
» | Branje z DV kamero (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5325 (4730) | sokel |
» | Nakup matične ploščeOddelek: Kaj kupiti | 795 (740) | bluefish |
» | Windows Media Center in TV kartica ATI Sapphire Theatrix 550 PRO in Windows Media CenOddelek: Strojna oprema | 1227 (1160) | jahtba |
» | Projektor: Pomoč pri Namestitevi - potrebni kabli in mnenje!!Oddelek: Zvok in slika | 3352 (3186) | zile |