» »

Windows Media Center in TV kartica ATI Sapphire Theatrix 550 PRO in Windows Media Center

Windows Media Center in TV kartica ATI Sapphire Theatrix 550 PRO in Windows Media Center

jahtba ::

Uporabljam visto in tv kartico bi želel uporabljat znotraj programa Windows Media Centra. Pri nastavljanju TV signala kartice sploh ne prepozna,gonilnike sem dobil za Visto in so naloženi. Prav neverjetno je, kako je ta tv kartica podprta z zanič softwerom, program ki je bil priložen sploh ne podpira video in,čeprav je kabl z vtičnicami za video in priložen (POwer 4).Mogoče je komu uspelo to kartico kolikor toliko uredit, pa ga prosim za nasvet, kako in s čim je težave odklonil. Res je težko izbrat hardver,ampak tist zlati monitor me je pa zadnjikrat zafrknil pri odločitvi.

BlackHole ::

Jaz to kartico uporabljam z Win XP SP2 in cybelink Powercinema 4. Občasno gledam tv signal (kabelska), to je pa tudi vse. Je pa izšla nova verzija Power Cinema 5, kolikor vidim zdajle.
LP Marko

Alexius Heristalski ::

Jaz že par tednov uporabljam PowerCinema 5 in lahko zagotovim, da je bolj dodelan kot prejšnji. Je bolj uporabniku prijazen kot štirka, končno so dodali možnost "vedno na vrhu", hitreje menja programe in podobne malenkosti. Služi mi predvsem za gledanje in snemanje tv programa, zato ne vem, kako je z video vhodi, samo po moje se gotovo da izbrati, kateri vir bi uporabljal. Edina stvar, ki me je do zdaj zmotila je, da pri snemanju ne ustvari ene datoteke, temveč več njih, velikih po 4GB. Ni mi jasno, zakaj je to dobro, izklopiti se pa ne da (kolikor sem gledal).
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

BlackHole ::

Amapak v 4-ki tega deljenja datotek ni bilo. Si pogledal na kak forum glede tega?
LP Marko

jahtba ::

Me veseli,da se je zgodila debata (upam na nadaljevanje),glede video vhoda,poleg kartice sem dobil tudi daljinec,pa poseben kabl z tremi činč vhodi, na katere bi po mojem lahko priklopil recimo dvd pleyer zunanji. V programu ni potem opcije,ki bi omogočila uporabo tega,mim grede stara tvlive je imela že 1998 to možnost uporabe. Pravite,da je petka boljša,bomo preverili.Glede datotek velikosti 4 GB pa sem skor prepričan,da je fora v nastavitvah,mogoče mu celo fat32 ne odgovarja v kolikor nimaš disk particije ntsf.Seveda bi pa bilo vse bolj simpl,če bi šlo še z mediacentrom,pa tud še kakšen drug predvajalnik ne bi bilo slabo preizkusit,samo kateri še sploh prepozna to kartico.

Alexius Heristalski ::

BH, ne nisem nič iskal informacij v zvezi s tem.

Vseeno nisem našel nastavitve, ki bi vplivala na to. Ne vem, v čem je štos. Vse moje particije so NTFS, tako da to ni vzrok. Prej na istem sistemu s PC4 je posnelo vse v eno datoteko, ne glede na velikost.

glede video vhoda,poleg kartice sem dobil tudi daljinec,pa poseben kabl z tremi činč vhodi, na katere bi po mojem lahko priklopil recimo dvd pleyer zunanji. V programu ni potem opcije,ki bi omogočila uporabo tega

Še enkrat poglej. V nastavitvah za TV bi moral imeti možnost izbire vira. V petki izgleda tako:
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

jahtba ::

Sem še enkrat pogledal in prav imaš. Pričakoval sem mogoče samo kakšen gumb s katrim bi kar preklapljal sem ter tja. Ampak to ni bistveno,hvala za pomoč,zdaj seveda mi je jasno kako do te možnosti priti.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

videorekorder

Oddelek: Zvok in slika
10802 (661) zero22
»

PC NA TV

Oddelek: Strojna oprema
458303 (7698) opeter
»

Windows media center- format

Oddelek: Pomoč in nasveti
9837 (698) rob roy
»

Dnevna Soba: Media Center

Oddelek: Kaj kupiti
61506 (1272) Galaxy
»

GE-FORCE 2 MX/MX 400 TV OUT

Oddelek: Zvok in slika
111527 (1298) podtalje

Več podobnih tem