Forum » Pomoč in nasveti » Laptop bluescreen vsake toliko časa
Laptop bluescreen vsake toliko časa

c0dehunter ::
Zdravo, tole je sicer posredno vprašanje - namreč kupujem prenosnika in našel sem enega, ki je poceni vendar občasno prikaže blue screen. Klical sem prodajalca, ta pa je rekel, da včasih je tri dni brez tega, včasih večkrat na dan... Pravi, da so windowsi na novo naloženi, tako da more bit vzrok nekje v strojni opremi IMO.
Mogoče kdo ve, kaj bi lahko bilo in če se splača kupiti?
Btw, potreboval ga bom samo med vikendi, tako da me to ne bi toliko motilo, pač bi moral shranjevati precej pogosto kake dokumente.
Mogoče kdo ve, kaj bi lahko bilo in če se splača kupiti?
Btw, potreboval ga bom samo med vikendi, tako da me to ne bi toliko motilo, pač bi moral shranjevati precej pogosto kake dokumente.
I do not agree with what you have to say,
but I'll defend to the death your right to say it.
but I'll defend to the death your right to say it.

huek111 ::
Bluescreen se lahko pojavlja zaradi nepravilnosti driverjev,prav tako pa se lahko pojavi zaradi okvare komponent(ram,disk,pekač...),zato se pri bluescreenih ponavadi izpiše STOP sporočilo, ki nam pove kaj je narobe!
Nekaj teh sporočil lahko vidiš tukaj LINK
Preden se odločiš za nakup raje preveri kaj je narobe ,saj je okvara lahko tudi večja (dražja)
Nekaj teh sporočil lahko vidiš tukaj LINK
Preden se odločiš za nakup raje preveri kaj je narobe ,saj je okvara lahko tudi večja (dražja)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: huek111 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Blue screenOddelek: Programska oprema | 4612 (3881) | solatko |
» | Blue screen, na novem računalnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 2591 (1743) | meuludine |
» | Ali se splača popravljat?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2223 (1686) | tony1 |
» | Blue screen problemOddelek: Pomoč in nasveti | 2677 (2344) | taz |
» | pokvarjena matična plošča ali phenom II?Oddelek: Strojna oprema | 3115 (1947) | tlozej |