» »

GF4 MX440 in chaintech plata

GF4 MX440 in chaintech plata

jurcek ::

Hello!

Sem lastnik plate chaintech 6AJA4T in sem kupil novega MSI GF4 MX440! Zaj pa mi v igrah šteka računalnik in pogosto tudi zašteka da ga morem resetirat. pri megahitu(e-misija) mi pravijo da je vse ok in da nič ni narobe...ko pa dam doma v kišto grafično pa spet stara pesem...kaj naj naredim??? je kriva plata???

Please help me!

BroTheR ::

Imel sem podoben problem. Resil sem ga z nakupom mocnejsega napajalnika. Gf4 je precej pozresen :)

jurcek ::

SEos!
Ej jaz sem bil na megahitu pa sem jih vprašal ap so mi rekli da je napajlnik dovolj močen, ker je 250w!Kaj je gf4 dosti bolj požrešen kot gf2???

Prosim pomagaj! HVALA!

BroTheR ::

Ja, meni so tud govorili, da napajalnik 100% ni kriv pa sem vseeno reskiral, kupil mocnejsega in mi gf4 zdaj dela super. Sposodi si od kakega prijatelja, ki ima mocnejsi napajalnik pa sprobaj.
Mislim, da je gf4 dosti bolj pozresen, ker mi je gf2 delal z prejsnjim (slabsim) napajalnikom OK, gf4 pa ne.
Sicer pa ni nujno, da je napajalnik kriv. Jaz sem kupil boljsega ker mi je samo se to preostalo.
Ce mas AGP 1.0 je to tud lahko krivo, ker je gf4 za AGP 2.0, ceprav nekaterim (meni tud) dela OK na AGP 1.0.
Poglej malo po forumih na www.geforcezone.com ...tam dosti govorijo o podobnih problemih.
Mogoce ti bo pomagalo.

GL :)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

AGP onemogočen - asrock dual939 (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
784762 (3833) Veron
»

Koliko moči rabijo grafične?

121080 (834) OZZY
»

Škart Inno GF 4 Ti 4200?

432530 (1474) LeQuack
»

RADEON 8500 ali GF4 Ti 4200