Forum » Omrežja in internet » DCC
DCC
bigbug ::
Ziv,
Imam eno uprasanje uporabljam MIRC v6.02
imam windows XP.....sedaj pa zakaj lahko samo dobivam stvari preko dcc,jaz pa jih ne morem poslati?
Imam eno uprasanje uporabljam MIRC v6.02
imam windows XP.....sedaj pa zakaj lahko samo dobivam stvari preko dcc,jaz pa jih ne morem poslati?
SubOrbit ::
kako si povezan v internet? analogna/ISDN ali kabel/adsl?
mogoce uporabljas internet line sharing kakrsnekoli vrste (vec racunal na eni liniji)
si pogledal nastavitve firewalla v WinXP?
lp
mogoce uporabljas internet line sharing kakrsnekoli vrste (vec racunal na eni liniji)
si pogledal nastavitve firewalla v WinXP?
lp
bigbug ::
Uporabljam kabelski internet.Nastavitve so take kot jih je win XP sam nastavil ob nalaganju.
SubOrbit ::
ali imas na kablu staticni IP ali dinamicnega (se dodeljuje z dhcp-jem)?
za firewall v XPjih na namizju klikni z desno miskino tipko na my network places, potem kliknes dvakrat local area connection -> properties, potem pod advanced odklopi firewall in poskusi DCC
za firewall v XPjih na namizju klikni z desno miskino tipko na my network places, potem kliknes dvakrat local area connection -> properties, potem pod advanced odklopi firewall in poskusi DCC
`DoC ::
Poskusi še it direkt na povezavo npr. jst mam arnes in siol. Grem naprimer na arnes, desn gumb in properties. In potem pod Advanced odkljukaš Connect my ..
Lp, DoC
Lp, DoC
+°´°+,¸¸,+°´°~What We Do In Life, Echoes In Eternity~°´°+,¸¸,+°´°+
bradek ::
v IRC nastavitvah obkljukaj Enable identd server, za userID napisi karkoli, ostalo je ze izpolnjeno (UNIX/113), obkljukano pa NE sme biti "enable only when connecting", ostali dve opciji naj bosta obkljukani.
lp
Brad3K
lp
Brad3K
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri firewall? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Informacijska varnost | 131760 (21247) | Qushaak |
» | level one ROUTER FBR-1418TX- nastavitveOddelek: Omrežja in internet | 5976 (2959) | OmegaBlue |
» | win 98 win xp mreža in moji živci ...:(Oddelek: Pomoč in nasveti | 863 (789) | _Link_ |
» | ADSL težava s varnostjoOddelek: Omrežja in internet | 1071 (808) | StratOS |
» | XP Firewall konfiguracijaOddelek: Operacijski sistemi | 1279 (1097) | andrej |