Forum » Programiranje » C# kako dobiti stream pozicijo od VLC ki playa video file iz diska
C# kako dobiti stream pozicijo od VLC ki playa video file iz diska
Vapo1 ::
nekje sem enkrat ze to zasledil pa nevem kje...
najbrz bo kaj v zvezi z interopservices
najverjetneje je mozno to - ker kako sicer delujejo tisti programi, ki jih uporabis ko imas probleme z zaklenjenimi fajli na disku - javijo tudi kateri program ga je zaklenil in ga nekako odklenejo....
torej rad bi ugotovil kateri file ima VLC video player odprt (med playanjem)
in rad bi dobil pozicijo VLCjevega streama v fajlu....
in mogoce ce mi lahko se priporoca kdo kaksen boljsi program za gledanje odprtih fajlov in unlockanje le teh kadar so lockani - zdaj uporabljam OpenedFilesView.exe ....
in ce smo ze tu mi lahko kdo se pove kako te programi potem unlockajo lockan fajl - in lahko potem morda sam napisem svojo aplikacijo
hvala
najbrz bo kaj v zvezi z interopservices
najverjetneje je mozno to - ker kako sicer delujejo tisti programi, ki jih uporabis ko imas probleme z zaklenjenimi fajli na disku - javijo tudi kateri program ga je zaklenil in ga nekako odklenejo....
torej rad bi ugotovil kateri file ima VLC video player odprt (med playanjem)
in rad bi dobil pozicijo VLCjevega streama v fajlu....
in mogoce ce mi lahko se priporoca kdo kaksen boljsi program za gledanje odprtih fajlov in unlockanje le teh kadar so lockani - zdaj uporabljam OpenedFilesView.exe ....
in ce smo ze tu mi lahko kdo se pove kako te programi potem unlockajo lockan fajl - in lahko potem morda sam napisem svojo aplikacijo
hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenos videoa iz browserjaOddelek: Pomoč in nasveti | 848 (587) | killa bee |
» | Safari zbrisal History, po update-uOddelek: Programska oprema | 1418 (1151) | mat3jc3k |
⊘ | [Nero Burning Rom] peka video DVD-ja?Oddelek: Zvok in slika | 3978 (3497) | rikta33 |
» | Kako posneti image .bin bre .cue datotekeOddelek: Zvok in slika | 1103 (1086) | HeiJack |
» | Kako odpakirat *.SFV ???Oddelek: Programska oprema | 3358 (3252) | Gh0st |