Forum » Loža » 4 taktni scooter - odstranitev blokad
4 taktni scooter - odstranitev blokad
Baćjeee ::
Imam čisto preprosto vprašanje, kako odstraniti blokade iz 4 taktnega scooterja, kje sploh so?
Malo sem prebiral različne forume in nekateri pravijo da iz 4 taktnega scooterja ni mogoče vzeti blokad, ker je že sama mašina tako zablokirana...
Kako bi ga sploh lahko predelal ( menjava izpuha ali kaj podobnega ki pride v poštev, da bo šel scooter hitreje?))
Malo sem prebiral različne forume in nekateri pravijo da iz 4 taktnega scooterja ni mogoče vzeti blokad, ker je že sama mašina tako zablokirana...
Kako bi ga sploh lahko predelal ( menjava izpuha ali kaj podobnega ki pride v poštev, da bo šel scooter hitreje?))
- zaklenilo: zee ()
Dr_M ::
Kupis hitrejsi skuter.
Drugace pa imajo v variomatu blokado, da se ne odpre prevec, zato gre samo 25km/h oz 45?km/h
Drugace pa imajo v variomatu blokado, da se ne odpre prevec, zato gre samo 25km/h oz 45?km/h
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Blinder ::
A obstajajo sploh 25 km/h 4-taktni?
Pri 4 taktnem se lahko odstrani blokado hitrosti, če je. Lahko se odstrani kakšno drugo blokado, če je slučajno nameščena(tiste reči ki dušijo motor). Da bi predeloval motor za dobit večjo moč pa ne. Pri dvotaktnem se lahko menja bate, avspuh, se veliko pridobi. Pri štiritaktnem se ne menjuje ne avspuha ne bata. Verjetno pa niti ni na trgu kakih performance delov za 4t, ker 4t skuterji so namenjeni bolj mirni klienteli
Pri 4 taktnem se lahko odstrani blokado hitrosti, če je. Lahko se odstrani kakšno drugo blokado, če je slučajno nameščena(tiste reči ki dušijo motor). Da bi predeloval motor za dobit večjo moč pa ne. Pri dvotaktnem se lahko menja bate, avspuh, se veliko pridobi. Pri štiritaktnem se ne menjuje ne avspuha ne bata. Verjetno pa niti ni na trgu kakih performance delov za 4t, ker 4t skuterji so namenjeni bolj mirni klienteli
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
Šimpanz ::
V Šparu prodajajo 4taktne 25km/h skuterje na električni vžig. Stane pa približno 650 eur.
Pyr0Beast ::
Avspuh je pri 4T zanemarljive vplivnosti, ravno nasprotno kot pri 2T.
Če ima elektronski vžig je ponavadi lahko blokada izvedena tudi tam, na samem vžigu.
Če ima elektronski vžig je ponavadi lahko blokada izvedena tudi tam, na samem vžigu.
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
__Devil__ ::
Lep pozdrav!
Še jaz bi nekaj vprašal. (kot vedno)
Kako se vzamejo blokade iz varia? A je nujno, da moreš potem ko si vzel dol in, da moraš zategniti z plinsko pištolo ali kako pravijo? ali lahko kar z ključem zategneš? ker to mislim sam narediti.
Zanima me tudi, koliko se pridobi na hitrosti, če odstraniš to. Skuter je 2t in vse je original.
Še jaz bi nekaj vprašal. (kot vedno)
Kako se vzamejo blokade iz varia? A je nujno, da moreš potem ko si vzel dol in, da moraš zategniti z plinsko pištolo ali kako pravijo? ali lahko kar z ključem zategneš? ker to mislim sam narediti.
Zanima me tudi, koliko se pridobi na hitrosti, če odstraniš to. Skuter je 2t in vse je original.
duff ::
blokada na variatorju je kot debela podložka (puša), katera ne pusti odpret variator do konca. Jaz nisem nikoli zategoval s plinsko pištolo, ampak enostavno s ključem in izvijačem (z izvijačem sem držal variator, da se ne obrača med zategovanjem). Načeloma za to doma naredit ni problema. Mi nismo nikoli to vozili komu, da nam naredi. Edino kar moreš vedet je, kaj iščeš in kaj moreš odstranit.
__Devil__ ::
hvala duff.. to boma z prijateljem naredla enkrat ko bo čas
Zgodovina sprememb…
- spremenil: __Devil__ ()
seby19 ::
Imam Sym Orbit 50 4taktni.. zanima me, kje so na tem motorju blokade..?
u naprej hvala.
Ali je blokada tudi tista puša pri jermenu(to se pravi če je tisto vn uzameš in brez tistga gor na šraufaš)??
u naprej hvala.
Ali je blokada tudi tista puša pri jermenu(to se pravi če je tisto vn uzameš in brez tistga gor na šraufaš)??
Zgodovina sprememb…
- spremenil: seby19 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | skuter blokadeOddelek: Na cesti | 22849 (920) | Filip144 |
» | nakup skuterja, nasveti?Oddelek: Na cesti | 3609 (1635) | trancer01 |
» | Nakup scooterja (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 18734 (10620) | tech level |
» | Kateri kitajski skuterOddelek: Loža | 22983 (22045) | Primorec |
» | 4-taktni, 2-taktni?? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 32980 (4619) | gapLLL |