Forum » Operacijski sistemi » windows7- ne pokaže particije
windows7- ne pokaže particije
mihalp ::
imam prenosnik hp pavilion dv6505eo in sem namestil windows7.
problem pa je, da particije, ki med namestitvijo ni bila spremenjena ali izbrisana, ne pokaže. prej sem imel windows xp vendar na posebej particiji, čez katero sem posnel 7. ima kdo kakšne izkušnje s tem oz. če ve kdo za rešitev?
hvala,lp miha
problem pa je, da particije, ki med namestitvijo ni bila spremenjena ali izbrisana, ne pokaže. prej sem imel windows xp vendar na posebej particiji, čez katero sem posnel 7. ima kdo kakšne izkušnje s tem oz. če ve kdo za rešitev?
hvala,lp miha
Hexx ::
torej imaš dve particiji?
če imam prau ta druga ni formatirana in je zato ne pokaže, čeprau imaš gor stvari.
probaj de,sni klik na Computer in Manage pol pa bi ga moralo v Disk Management pokazat
če imam prau ta druga ni formatirana in je zato ne pokaže, čeprau imaš gor stvari.
probaj de,sni klik na Computer in Manage pol pa bi ga moralo v Disk Management pokazat
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Hexx ()
becaj23 ::
Men se isto dogaja..
V Disk managerju je pa vidna.
Me zanima, če se jo da kako vklopit ali kaj podobnega?
V Disk managerju je pa vidna.
Me zanima, če se jo da kako vklopit ali kaj podobnega?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | zunanji trdi disk - formatiranjeOddelek: Strojna oprema | 1312 (1145) | Baja |
» | Zunanji disk ne prepozna particijeOddelek: Pomoč in nasveti | 819 (723) | rs1975 |
» | spreminjanje particij...Oddelek: Pomoč in nasveti | 2323 (1802) | superb_ |
» | Nastavitve particije C,D,E...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1318 (1226) | AlexUS |
» | HDD ne zazna celega ...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1232 (1102) | Spike Edin |