Forum » Programska oprema » pinnacle studio 12 problem
pinnacle studio 12 problem
gobec ::
Imam omenjen program, za kreiranje videa. Uporabljam Sony kamero, ki snema v hd kvaliteti. Problem imam pri rendriranju posnetka, ki sem ga sestavil. Vedno mi sredi procesa javi napako "Export error: real time -(mapa v kateri se ustvarja video) ". Poskušal sem zbrisati vse kar je v mapi Render, vendar ne pomaga..Navem kaj narediti da bi proces šel v celoti skozi. Je meu kdo podobne probelme? Kaj bi lahko še poskušal?
kurjač ::
Podobne težave sem imel z Pinnaclom 9.4 Errorja sicer nisem dobil ampak zadeva je ostala na določeni točki konvertiranja ki se ni nikoli končala. Ugotovil sem, da je to prehod med dvema avi fajloma, ki sta vsak zase delala brez težav. Zadevo sem rešil na tak način, da sem konec prvega in začetek drugega videa malo skrajšal.
Preveri, če ti error meče ob istem času.
Preveri, če ti error meče ob istem času.
rikikiki ::
Ne vem, če je še aktualno. Imel sem isti problem. Kar sem naredil je to, da sem spremenil ime projekta, ki je vseboval (prej) šumnik in izbrisal tranzicijo pred prvo sličico. Zdaj dela BP. Z 9.4 nikoli podobnih težav.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Čuden problem z OSom nasploh (težko definirat)Oddelek: Operacijski sistemi | 969 (663) | Meizu |
» | Odpiranje MOV formataOddelek: Pomoč in nasveti | 3398 (3243) | Mendex |
» | Ne morem uvoziti .avi datotek v Sony Vegas 7.0Oddelek: Programska oprema | 2603 (2239) | opeter |
» | [uradna tema] Pinnacle (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 20175 (7721) | dire |