» »

Zlomljena nogica na socketu, za pritrjevanje hladilnikov

Zlomljena nogica na socketu, za pritrjevanje hladilnikov

jRk0 ::

Hm, vceraj sem montiral vodni blok, pa sem na eni strani malo prevec zategnil in se je zlomila desna sredinska nogica, ki drzi hladilnike na procesorju. Zaj pa ne morem dat gor volcanota, chrome orba pa sem narobe obrno, ker ma na eni strani 3 haklcke, pa sem nekak gor dal, samo zdaj ni na sredini, pa ne hladi tak dobro. Kak naj tisto nogico nekak nardim, zamenjam, al kaj??? nujno bi rabo neki nacin za to.

tnx za odgovore
You fuck up once, you loose two teeth.

krucymucy ::

edino kar lahko nardiš je da kupiš unga zalmana ki se ga pritrdi na 4 luknje v plati! Al pa seveda kak drug kuler ki se ga pritrdi na tak način!

Matek ::

a se ne montirajo vodni bloki na tiste 4 šraufe? Sej jih ne zdrži dobro tisti plastični košček.

BTW, a ti je tisto kak odletelo, al kaj. Sej če maš oni košček, ga lepo z kapljico sekundnega gor zalimaš.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

krucymucy ::

Odvisno kak je blok, jaz osebno ga nebi priterjeval na socket! S sekundnim bo držalo glih tolk da bo zgledalo celo! :D

jRk0 ::

Problem je, da na maticni nimam tistih 4 lukn okoli socketa, zato nisem mogo niti bloka tako gor dat. za blok je bil cisto dober pritrjevalni sistem, ker je iz aluminija pa je lahki, tak da ni sile, samo nisem mel vredi obcutka v roki pa sem prevec zategno. :(

koscek pa je sosolcu pal nekam v kisto pa ganisma nikak nasla, ceprav sama celo kisto okoli obrnla pa rukala pa vse, pa ni od nikoder pal. weird
You fuck up once, you loose two teeth.

kuglvinkl ::

koscek pa je sosolcu pal nekam v kisto pa ganisma nikak nasla, ceprav sama celo kisto okoli obrnla pa rukala pa vse, pa ni od nikoder pal. weird

Roll, roll, roll the joint
and twist it on the end,
light it up, take a puff
and pass it to your friend

šalo na stran, SKL-600 in 800 ter AX-7 so HS, ki imajo tri nožice. (- vsi so pregrešno dragi)
Your focus determines your reallity

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Vodno hlejenje by GUFY (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
11910750 (6619) gamer
»

Ati 9800 pro in vodni blok zanjo?!

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
221670 (1275) MrGTO