» »

Zamrznjene tipke na prenosniku

Zamrznjene tipke na prenosniku

AaBoy ::

Pozdravljeni,

imam MSI GX620, kateremu na čase zamrznejo vse tipke na računalniku, a ta dela drugače čisto vredi. Prav tako ne morem uporabljati tuchpade ali tipke za ugasniti računalnika. Če bi ga samo dol zapr, bi dalje delal oz. ne bi se dal v stanje pripravljenosti. Enkrat sem ga pustil v tem stanju za dalje časa in se mi je pojavil blue screen.
Ima kdo mogoče kakšen nasvet, kaj bi lahko bil vzrok te napake?

Hvala za odgovor. LP

c00L3r ::

Ura tudi stoji pri miru, ne? Prenosnik ti zmrzuje. Možno vzroki:
-star BIOS (nagradi)
-pregrevanje (preveri temperature)
-RAM v okvari (poskusi z drugo palčko ali pa samo 1)
-kak drugi kos HW odpoveduje
-lahko še poskusiš na novo namestit OS (po možnosti drug)

Ok bom te probo BIOS nadgradit. Drugače dela vse normalno, lahko hodim po internetu, lahko odpiram igerce pa programe. Pač ne morem delat nič s tipkovnico, samo z miško lahko klikam vse.

Če z miško lahko delaš, potem prenosnik ne zmrzne. Če priklopiš zunanjo USB tipkovnico potem dela?

To še nisem probo, samo bi pomojem moglo it, ker če z miško lahko vse fukncije izvama (kopiram, prilepim) te bi vrjetno na oni tipkovnici vse tipke delalež.

Če se bo zgodlo bom probal. Če bo priklopljena tipkovnica delala, kaj bi pa potem lahko blo to?

Če bo priklopljena tipkovnica delala, potem gre za neko napako na strojni opremi. Tako boš najverjetneje moral nesti na servis. A je prenosnik še v garanciji?

Pol leta star. Tak da je v garanciji, samo je najbolj nori čas, ker se glih faks začne. :) Hvala za nasvete. LP

Sem hotel BIOS posodobit, pa ko sem hoto nastavit vrstni red, po katerem se naj BOOT-a mi je napisalo, da je "View Only Item" in ga ne morem spremenit. Ima kdo kako idejo, kako bi lahko to popravil, brez da bi računalnik odpiral, ker še je v garanciji in nočem, da bi bila potem neveljavna. LP

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Znaki na tipkovnici ne delajo

Oddelek: Pomoč in nasveti
112261 (1498) @nny
»

Windows 7 postane popolnoma neodziven ob priklopu miške

Oddelek: Pomoč in nasveti
132547 (2321) SLO_Matej
»