Forum » Pomoč in nasveti » preglasen comp (feel v ohišje)
preglasen comp (feel v ohišje)
username ::
torej kupil sem novo mašino in je hudo glasna. poleg dokajšnjega hrupa me moti tudi občasno visoko piskanje. mislim da je vzrok za vse to napajalnik v ohišju Modecom Feel V. (hladilnik na procu ni - sem preveril, prav tako sta tiha ventilatorja v ohišju).
a ima še kdo s tem ohišjem iste probleme? razmišljam da bi nesel v štacuno, kjer so comp sestavili (JAE) pa da mi dajo noter en malo bolj normalen napajalnik (sumim da so mi podtaknili malo zjebanega). kaj pravite, imam kaj šans da mi zadevo uredijo ali je to pač značilnost teh ohišij?
a ima še kdo s tem ohišjem iste probleme? razmišljam da bi nesel v štacuno, kjer so comp sestavili (JAE) pa da mi dajo noter en malo bolj normalen napajalnik (sumim da so mi podtaknili malo zjebanega). kaj pravite, imam kaj šans da mi zadevo uredijo ali je to pač značilnost teh ohišij?
I've got a solution for the rainforest: napalm the lot. (Jeremy Clarkson)
MI_KO ::
Jaz sem pred enim letom kupo comp. Hladilnik na Athlonu 1.4 me sploh ne moti (ma 5000rpm), moti me pa prav tak kot tebe glasen napajalnik (mislim da sta to oni dve alu hlad. rebri v napajalniku ko vibrirata, samo se lahko tud motim) . Po mojem je najbolša rešitev da menjaš ventilator v napajalniku za tišjega oz. kupiš kak drug napajalnik.
MI_KO
mamut ::
Jest mam isto ohisje in se mi je pojavljou en zoprn zvok, ker sem mel slabo privite vijake od HD. Cekiri vijake od napajalnika? Itak si mogoce mal sokiran ce mas novo kisto, ker so dones vsi glasnejsi. Recimo 486ke skor nisi slisal.
Erazer ::
Jaz sem prav danes kupil to ohišje in GA 7VRXP nikakor pa ne razumem kako namestiti ploščo v ohišje da ne bi bilo kratkega stika.
Ali naj dam podložke med vijak in matično ploščo ali med ploščo in ohišjem. Namreč distančniki so tu neuporabni ali pa jaz tega ne razumem.
V vsakem primeru se mi zdi, da ima plošča kontakt z ohišjem.
Please help!!
Ali naj dam podložke med vijak in matično ploščo ali med ploščo in ohišjem. Namreč distančniki so tu neuporabni ali pa jaz tega ne razumem.
V vsakem primeru se mi zdi, da ima plošča kontakt z ohišjem.
Please help!!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Erazer ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Družinski server / HTPC za v dnevno (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 13191 (9899) | CoreySteel |
» | Athlon - pregrevanjeOddelek: Strojna oprema | 1618 (1373) | Skankulja |
» | glasen računalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 2381 (1785) | tigrr |
» | Pravilna raba VENTILATORJEV....Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 3629 (2894) | SkIDiver |