Forum » Omrežja in internet » live webcam stream
live webcam stream
mare7 ::
Pozdravljeni!
delam spletno stran pa me zanima če se da oz. kko bi se dalo narediti prenos v živo iz spletne kamere??
edit: se opravčujem če je tema postavljena u napačen del foruma..sem zdaj videl da nisem dal pod izdelava spletišč
lp,Mare7
delam spletno stran pa me zanima če se da oz. kko bi se dalo narediti prenos v živo iz spletne kamere??
edit: se opravčujem če je tema postavljena u napačen del foruma..sem zdaj videl da nisem dal pod izdelava spletišč
lp,Mare7
- spremenil: mare7 ()
bluefish ::
en hiter rezultat z googla (je pa še polno boljših, samo malo časa si je treba vzet): http://www.robertwisbey.com/how_to_web_...
KoMar- ::
Zakaj bi on Googlal, če ima S-T in črnčke, ki Googlajo namesto njega?
(Sori, nisem se mogel zadržat...)
(Sori, nisem se mogel zadržat...)
krofeta ::
Najbolj me razjezijo odgovori tipa "lenoba, pejt na google".
Ne spemaj, če ne moreš svetovati.
Poglej tole: kamera
Mogoče dobiš kako idejo...
Ne spemaj, če ne moreš svetovati.
Poglej tole: kamera
Mogoče dobiš kako idejo...
KoMar- ::
Srsly? A se ti zdi postavitev webcama tako zapletena stvar, da na Googlu ni moč z dvema (ali celo enim) keywordom najti odgovora?
Se ti ne zdi, da bi avtor te teme forum dosti bolje izkoristil tako, da bi se sam potrudil iskat po Googlu po svojih močeh, potem bi našel nek software in če bi imel težave z njim, bi o tem povprašal tukaj?
Se ti ne zdi, da bi avtor te teme forum dosti bolje izkoristil tako, da bi se sam potrudil iskat po Googlu po svojih močeh, potem bi našel nek software in če bi imel težave z njim, bi o tem povprašal tukaj?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ipad4 ios 7.1. SLO meni pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 2287 (1544) | Mavrik |
» | Novi algoritmi za razvrščanje rezultatov v iskalniku GoogleOddelek: Problemi človeštva | 3999 (3030) | vostok_1 |
» | Francija: pravica do pozabe mora zajemati cel svetOddelek: Novice / Zasebnost | 6209 (4644) | Glugy |
» | izdelava spletne strani v adobeOddelek: Izdelava spletišč | 1939 (1721) | ZHHIGA |
» | Na pomoč, napadel me je virusOddelek: Pomoč in nasveti | 1351 (1122) | misek |