Forum » Programiranje » [Delphi, C#]DLL iz VS2005 uporabiti v Delphiju
[Delphi, C#]DLL iz VS2005 uporabiti v Delphiju
mmaestro ::
Pozdravljeni,
imam eno težavo.... Iz Delphi 6 bi želel poslati prek exchanga serverja mail vendar imam probleme z avtentifikacijo... Na nekaterih računalnikih dela na nekaterih ne kar je zelo čudno, uporabil sem KADCO komponento, ki sem jo potegnil z neta vendar zaenkrat brez uspeha...
Tako da sem se odločil narediti DLL v VS2005 in zdaj bi rad ta DLL uporabil v Delphi 6, vendar imam tudi tu velike težave... Sem že guglal vendar nisem našel neke rešitve.... Se je mogoče kdo že srečal s podobnim problemom?
Vsak nasvet je dobrodošel...
LP
imam eno težavo.... Iz Delphi 6 bi želel poslati prek exchanga serverja mail vendar imam probleme z avtentifikacijo... Na nekaterih računalnikih dela na nekaterih ne kar je zelo čudno, uporabil sem KADCO komponento, ki sem jo potegnil z neta vendar zaenkrat brez uspeha...
Tako da sem se odločil narediti DLL v VS2005 in zdaj bi rad ta DLL uporabil v Delphi 6, vendar imam tudi tu velike težave... Sem že guglal vendar nisem našel neke rešitve.... Se je mogoče kdo že srečal s podobnim problemom?
Vsak nasvet je dobrodošel...
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Microsoft PowerShell prihaja na Linux in druge platformeOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 14795 (13051) | frtusnk |
» | Delphi vodič za začetnikaOddelek: Programiranje | 1631 (1476) | 'FireSTORM' |
» | [Delphi] Pomoč pri reševanju naloge ! Nujno :/Oddelek: Programiranje | 1787 (1377) | Suly |
» | Ali se da dodati *.swf v Delphi aplikacijo?Oddelek: Programiranje | 956 (907) | c0dehunter |
» | delphi5 & xpOddelek: Programiranje | 859 (773) | iBojan |