» »

Vista-pozabljeno geslo

Vista-pozabljeno geslo

ttommy ::

Pozdrav, kolegica ima problem-ne dela ji tisto geslo, ki si ga je nastavila za vstop v visto. Jaz se nikoli nisem ubadal z gesli za windowse in nisem expert glede tega. Poskusil sem s safe mode, pa isto zahteva geslo. Ima pa hp prenosnik.
Kakšen nasvet, prosim...?
Gamer

ttommy ::

No-s programom Password changer boot CD sem zbrisal gesla v uporabniških računih in sem lahko normalno prišel v Visto.
Zdaj sem pa na njenem uporabniškem računu in na Administratorskem računu naredil nova gesla.Zanima me-ali je možno na kakšen način priti v Visto,če ne veš gesla,ali če ne uporabiš tega programa?
Fora je v tem,ker kolegica je šla s fantom narazen in dokler še ni sodno prepovedano,lahko pride v stanovanje kadar je ona v službi in potem gre na računalnik....
Res me zanima,če je zdaj varno-ko so gesla na uporabniškem računu in administracijskem računu,guest račun je pa izklopljen.
Se da narediti tudi v biosu geslo?
LP
Gamer

zzitop ::

Seveda se da v BIOSU. Saj te BIOS vpraša, če želiš nastavljeno geslo za sistem ali samo za spremembe v BIOS-u. In če daš za sistem, ne moreš več zagnat računalnika brez gesla.


Ampak se tudi mimo tega gesla za BIOS da, seveda pa je potrebno fizično odpret pokrov računalnika, da prideš do osn. plošče. In tam se da potem...

Če bi on šel računalnik razšravfavat, torej če je tega sposoben, da bi prišel v računalnik, pa ti/tvoja kolegica bolje vesta, kot jaz. Vendar tudi to se da zaščitit s stikalom na pokrovu.
Lahko pa daš čez pokrov nalepko in če bi bila raztrgana, pomeni, da ga je razšravfal, tudi v računalnik bi se prišlo brez gesla za BIOS. Po tem bi opazil.



LP

anika87 ::

ttommy a lahko še men pomagaš prosim. Jaz sem si na drugem računalniku naložla ta program, ga dala na usb ključ in, ko ga hočem na prvem računalniku zagnat, da ponastavim to geslo, mi išče vista geslo že za sam zagon tega programa, tako da sploh ne morem nič...
Kako naj rešim problem?

BaRtMaN ::

Še dve samostoječi orodji sta KonBoot in OPH Crack.

Zaženeta se s CD-ja namesto Windows.

zavajon ::

Anika, pa si ti nastavila v BIOSu, da ti zboota iz USB? Kajti nekoliko nenavadno je, da ti Password changer zahteva windows geslo, vsaj če je to tale, ker je narejen na linuxu.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: zavajon ()


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Geslo za po spanju ne dela več - win 8.1 64b (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
525706 (4858) jedateruk
»

Kako dobiti dostop do Windows 7 admin accounta?

Oddelek: Pomoč in nasveti
156124 (4480) kmet12
»

WinXP geslo,ki ga nisem nastavil

Oddelek: Pomoč in nasveti
101045 (902) subby
»

pozabljeno geslo skrbniškega računa :(

Oddelek: Pomoč in nasveti
82385 (2208) fizikalac
»

Pozabljeno geslo.

Oddelek: Pomoč in nasveti
144594 (4022) k6jazin

Več podobnih tem