Forum » Pomoč in nasveti » Baterija v Visti zdrži občutno manj
Baterija v Visti zdrži občutno manj
pijavka ::
Pozdravljeni!
Ko sem imel nameščen Windows Xp je baterija na prenosniku zdržala prbližno 90 min. Skoraj mi je uspelo pogledati dve epizodi po 42 min. Ko sem namestil Windows Vista je baterija zdržala približno 30 min, kar je skoraj trikrat manj. Ko sem šel na Windows Xp je bilo spet normalno. Sedaj uporabljam Windows 7 in baterija zdrži spet samo 30 min oz. še manj če brskam po internetu. V čem je problem, da baterija zdrži trikrat manj. Bral sem, da naj bi windows 7 samo malo skrajšali delovanje baterije.
LP
Ko sem imel nameščen Windows Xp je baterija na prenosniku zdržala prbližno 90 min. Skoraj mi je uspelo pogledati dve epizodi po 42 min. Ko sem namestil Windows Vista je baterija zdržala približno 30 min, kar je skoraj trikrat manj. Ko sem šel na Windows Xp je bilo spet normalno. Sedaj uporabljam Windows 7 in baterija zdrži spet samo 30 min oz. še manj če brskam po internetu. V čem je problem, da baterija zdrži trikrat manj. Bral sem, da naj bi windows 7 samo malo skrajšali delovanje baterije.
LP
bluefish ::
Izklopi Aero, ki uporablja grafično kartico, prav tako indeksiranje.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vprašanje za UPS baterijeOddelek: Pomoč in nasveti | 1436 (1106) | UPSman |
» | Lani tak čas kupljen G5 je za v smetiOddelek: Mobilne tehnologije | 4957 (3018) | dunda |
» | Kupujem prenosnikOddelek: Kaj kupiti | 1915 (1305) | r3dkv1c4 |
» | Windows 7 ubija baterije (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 21850 (17264) | nekikr |
» | Microsoft: baterije niso problemOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 13778 (11695) | Bor H |