Forum » Strojna oprema » Mustek 1200 UB Plust & x64 drivers
Mustek 1200 UB Plust & x64 drivers
Volk| ::
Mam win 7 x64 pa bi rad usposobil stari scaner, ker bi rabil nekaj poskernirano.
Zal, koliko sem brskal je problem z 64 bitnimi drajverji. Namreč, mustek jih ne izdeluje(vsaj za skenerje ne), koliko sem pobrskal.
Kaj naj scaner vržem na smeti, ker ni drajverjev ali kako naj usposobim škatlo?
Zal, koliko sem brskal je problem z 64 bitnimi drajverji. Namreč, mustek jih ne izdeluje(vsaj za skenerje ne), koliko sem pobrskal.
Kaj naj scaner vržem na smeti, ker ni drajverjev ali kako naj usposobim škatlo?
Očitno ni nobene ideje.
Sem pa se spomnil sam ene, samo ne vem če bo delovala.
Kaj če namestim na win 7 virtualno mašino in not win xp 32 bitni. Pol pa inštaliram drajverje v virtualno mašino in priklopim skener. Bo delovalo?
Ali virtualna mašina jemlje drajverje od prave mašine. Nisem s tem tako seznanjen.
Sem pa se spomnil sam ene, samo ne vem če bo delovala.
Kaj če namestim na win 7 virtualno mašino in not win xp 32 bitni. Pol pa inštaliram drajverje v virtualno mašino in priklopim skener. Bo delovalo?
Ali virtualna mašina jemlje drajverje od prave mašine. Nisem s tem tako seznanjen.
Ok, malo samogovora
Sem namestil virtualno mašino. Ne dela. Ker v virtualni mašini vidim usb priklope, katere imam inštalirane v win 7, kaj pa ne vidim v win 7 tudi v xp ni.
Torej, ni drajverjev za win7, zadeva ne dela v virtualni mašini.
Očitno ne bo nič z skenerja.
Sem namestil virtualno mašino. Ne dela. Ker v virtualni mašini vidim usb priklope, katere imam inštalirane v win 7, kaj pa ne vidim v win 7 tudi v xp ni.
Torej, ni drajverjev za win7, zadeva ne dela v virtualni mašini.
Očitno ne bo nič z skenerja.
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows XP Mode iščem nasvet uporabnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1107 (719) | The Player |
» | VMware ?Oddelek: Operacijski sistemi | 7196 (6713) | Buggy |
» | Problem s scanerjem po inštalaciji windows 7Oddelek: Pomoč in nasveti | 1526 (1395) | jagodek |
» | Windows 7 XP mode pripravljen (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 10764 (8648) | MrStein |
» | Izšel VirtualBox 3.0 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 12322 (8725) | Jst |