Forum » Loža » ko si prijavljen na pr0n stran..
ko si prijavljen na pr0n stran..
DavidJ ::
hja.. eden se me je posteno privoscil, kaj naj recem.
z vseh mail list sem se ze uispel odjavit, le z ene mi se ni ratalo.. ko hocm dat unsubscritbe (oz. kliknem link za to dejanje v mailu) mi napise forbindden.. sem poskusil vse podstrani.. pa tudi niso sle.. mislim.. hudo
sem ze pisal adminu tiste strani.. nic replya.. a bom mogu mail mejat zaradi ene taki.. piz...arije
tule je ta stran.. (oz. na ta server je link za unsubscribe)
z vseh mail list sem se ze uispel odjavit, le z ene mi se ni ratalo.. ko hocm dat unsubscritbe (oz. kliknem link za to dejanje v mailu) mi napise forbindden.. sem poskusil vse podstrani.. pa tudi niso sle.. mislim.. hudo
sem ze pisal adminu tiste strani.. nic replya.. a bom mogu mail mejat zaradi ene taki.. piz...arije
tule je ta stran.. (oz. na ta server je link za unsubscribe)
"Do, or do not. There is no 'try'. "
- Yoda ('The Empire Strikes Back')
- Yoda ('The Empire Strikes Back')
matic ::
Jest kadar ne gre zmeraj napisem tako orto groziln pismo da jih bom zozil ker mi posiljajo spam posto in da bom znoru.. in da so primitivci.. itd itd.. pa se zmer odzovejo in ponavad se prav lepo opravicjo.. ne pa zmer.. vcas tut replaya ne dobim.. sam odjavjo me pa..
Posljem pa kar na vse mozne adrese ki jih najdem s tem v povezavi.. pa se take obicajne ponucam kot so webmaster@ info@ ...
Posljem pa kar na vse mozne adrese ki jih najdem s tem v povezavi.. pa se take obicajne ponucam kot so webmaster@ info@ ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Booking popust (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Kaj kupiti | 42181 (2828) | bastadu |
» | Novi komp se resetira kaj naj najprej testiram?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2078 (1607) | tomanator |
» | transport tycoonOddelek: Igre | 2418 (1917) | misso |
» | Vudu3 driverji za XpOddelek: Programska oprema | 1488 (1159) | Klemenn |
» | Kako narest Home pageOddelek: Omrežja in internet | 1125 (985) | JurijTurnsek |