Forum » Kaj kupiti » Napajanje
Napajanje
1309976 ::
Zdravo!
Obstaja en kup člankov o napajalnikih...mene pa zanima katerega se realno splača kupit, če hočeš da ti vse ok dela
(mam mal problemov z računalnikom za katere mislim da je kriv napajalnik..restartiranje...).
Zdaj imam 250 W napajalnik,AmD 1800+,maxtor 60gb,seagate 80gb,G2MX400,....
Se splača kupit Enermaxa, je kar dosti dražji od ostalih ?
LP
Obstaja en kup člankov o napajalnikih...mene pa zanima katerega se realno splača kupit, če hočeš da ti vse ok dela
(mam mal problemov z računalnikom za katere mislim da je kriv napajalnik..restartiranje...).
Zdaj imam 250 W napajalnik,AmD 1800+,maxtor 60gb,seagate 80gb,G2MX400,....
Se splača kupit Enermaxa, je kar dosti dražji od ostalih ?
LP
1309976 ::
Opazil sem,pri branju v raznih forumih,da ima kar nekaj ljudi podobne probleme z različnimi konfiguracijami...mislim na to, da se win XP sami resetirajo + potem scandisk. ..A mogoče kdo ve kako rešiti to stvar?
Ne bi rad kupil nov napajalnik in potem ugotovil da ni nič pomagalo...
LP
Ne bi rad kupil nov napajalnik in potem ugotovil da ni nič pomagalo...
LP
Golden eye ::
J problem se pojavi če navijaš proc in zaradi tega napetoszt niha in se sistem sesuje!!
Glede napajalnika bi ti priporočal Enermaksa saj ga imam tudi sam in sem zelo zadovoljen!!!
Glede napajalnika bi ti priporočal Enermaksa saj ga imam tudi sam in sem zelo zadovoljen!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | agp graficnaOddelek: Kaj kupiti | 2271 (2052) | Isotropic |
» | Grafična tiha,hitra? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6207 (4589) | svetetko |
» | resen računalniški problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1961 (1393) | crayz43 |
» | kateri UPS za PC kupitiOddelek: Kaj kupiti | 2724 (2160) | schurda |
» | Ali bo dovolj moci?!?!?Oddelek: Strojna oprema | 2067 (1431) | Matek |