Forum » Kaj kupiti » Pomoč pri nakupu digitalnega fotoaparata
Pomoč pri nakupu digitalnega fotoaparata
T.A.D.E.J ::
Živjo!
Odločam se za nakup digitalnega fotoaparata v cenovnem razredu do 200€, pa me zanima na kaj vse moram bit pozoren? Raje kupim aparat z 10, kot 12mpix., če bi bile pač ostale specifikacije toliko boljše.
Hvala za pomoč
Lp
Tadej
Odločam se za nakup digitalnega fotoaparata v cenovnem razredu do 200€, pa me zanima na kaj vse moram bit pozoren? Raje kupim aparat z 10, kot 12mpix., če bi bile pač ostale specifikacije toliko boljše.
Hvala za pomoč
Lp
Tadej
matejmesar ::
Ne glej na mpix! Oziroma raje 10, kot pa 12.
Večje število pixlov pomeni večjo gostoto in posledično večji šum.
Sicer pa beri teste, recimo na dpreview...
LPM
Večje število pixlov pomeni večjo gostoto in posledično večji šum.
Sicer pa beri teste, recimo na dpreview...
LPM
Gwanaroth ::
Sony Cyber-Shot W230B
Tega sem nabavil sestri in ga lahko samo pohvalim. Super kvaliteta slik, baterija zdrži precej, funkcijsko zelo bogat, ...
Takrat je bil v akciji s 4 GB kartico in etuijem za 215 ojro.
Edina "hiba" (bolj kot ne vseh kompaktnih) je hitrost zaklopke. Sam uporabljam Canonov DSLR in le stežka bi šel nazaj na kompaktne.
Tega sem nabavil sestri in ga lahko samo pohvalim. Super kvaliteta slik, baterija zdrži precej, funkcijsko zelo bogat, ...
Takrat je bil v akciji s 4 GB kartico in etuijem za 215 ojro.
Edina "hiba" (bolj kot ne vseh kompaktnih) je hitrost zaklopke. Sam uporabljam Canonov DSLR in le stežka bi šel nazaj na kompaktne.
Lights often keep secret hypnosis..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Koliko megapikslov je preveč: Samsungu niti 20 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 21650 (18339) | Jaka83 |
» | Nokia pripravlja optično revolucijoOddelek: Novice / Nokia / Symbian | 11672 (8676) | PrimozR |
» | Nokia predstavila N8 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Nokia / Symbian | 24730 (21916) | Bistri007 |
» | Sony predstavil A850 D-SLROddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ... | 3920 (2991) | Jaka83 |
» | Sony z novimi CMOS senzorji, kmalu s kar 12 megapiksli v telefonih (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 9316 (7392) | Gavran |