Forum » Programska oprema » Toshiba EasyMedia Touch
Toshiba EasyMedia Touch
DrD ::
Mene pa zanima, kateri gonilniki so potrebni za delovanje Toshiba EasyMedia touch tipk na modelu A3oo-233 ?
Na uradni strani (vsaj izrecno) le-ti niso poudarjeni, da bi jih lahko človek hitro našel. Aja, pa priloženih gonilnikov ni bilo, čez nameščeno Visto (z vso Toshibino kramo) pa sem namestil Windows 7, kar se tiče kompatibilnosti pa to ne bi smel biti problem.
Hvala
Na uradni strani (vsaj izrecno) le-ti niso poudarjeni, da bi jih lahko človek hitro našel. Aja, pa priloženih gonilnikov ni bilo, čez nameščeno Visto (z vso Toshibino kramo) pa sem namestil Windows 7, kar se tiče kompatibilnosti pa to ne bi smel biti problem.
Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Lenovo IdeaPad G700, BIOS dostopOddelek: Pomoč in nasveti | 8531 (7737) | Invictus |
» | Zmešnjava z gonilniki - W7 in XP - ter dual boot problemOddelek: Operacijski sistemi | 6269 (5874) | solatko |
» | Izšla odprtokodna gonilnika za grafike Nvidia in Qualcomm AdrenoOddelek: Novice / Grafične kartice | 9229 (7344) | Icematxyz |
» | HP 6730s Graphic Driver (ATI radeon hd3430)Oddelek: Pomoč in nasveti | 3470 (3243) | jan01 |
» | Je kdo bil tak heroj in si namestil Catalyste 3.5?Oddelek: Programska oprema | 1963 (1084) | Arkadij |