Forum » Pomoč in nasveti » Dual channel vprašanje
Dual channel vprašanje
bandidosss ::
Pozdrav!
Potrebujem samo majhen nasvet, imam plato GA p35 DS3L, trenutno sta v njej 2x1gb rama. Rad bi dodal še 2x1gb in me zanima, če morajo biti rami samo isti po specifikacijah (667Mhz, DDR2, 1gb) ali mora biti tudi točno ista firma da bo stvar delovala v dual channelu? Trenutno imam OCZ, lahko dodam npr. Kingston?
Hvala in lp,
Potrebujem samo majhen nasvet, imam plato GA p35 DS3L, trenutno sta v njej 2x1gb rama. Rad bi dodal še 2x1gb in me zanima, če morajo biti rami samo isti po specifikacijah (667Mhz, DDR2, 1gb) ali mora biti tudi točno ista firma da bo stvar delovala v dual channelu? Trenutno imam OCZ, lahko dodam npr. Kingston?
Hvala in lp,
Tomay ::
Lahko so tudi hitrejši / počasnejši samo bodo vsi rami delovali na hitrosti počasnejših. Firma ne rabi bit ista. Samo v kakšnih eksotičnih primerih se pojavijo težave. Jaz imam dva rama različnih firm v dual channel in dela b.p.
Voodoo 4Ever
bluefish ::
Da se izogneš morebitnim nevšečnostim naj bo RAM vsaj istih frekvenc in po možnosti latenc, firma pa ne igra velike vloge.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vprašanje o dual channel RAMu?Oddelek: Kaj kupiti | 2236 (1065) | Mitja358 |
» | nadgradnja računalnikaOddelek: Kaj kupiti | 1817 (1652) | solatko |
» | Dual-channelOddelek: Strojna oprema | 2046 (1526) | TechStreme |
» | RAM povzroča "zrušitve sistema"!Oddelek: Strojna oprema | 1860 (1573) | Pyr0Beast |
» | Se sploh splača dodati RAM, DualChannel, 1T 2T?Oddelek: Strojna oprema | 1275 (1275) | Sc0ut |