Forum » Operacijski sistemi » Refreshing...
Refreshing...
Lucifix ::
Ne vem če sem glih dal prav naslov threada... Pa poslušte mojo bedno težavco... Zmeri k dam nov CD v CD-rom mi v explorerju nič ne pokaže ime CD-ja (noče ga refreshat), ampak mi kr piše zadnji CD k sm ga imel notr. Če pa hočem to spremenit morm resetirat računalnik. Kje nej to popravm???
Justy ::
Probaj cd dat se nkrat ven in nato nazaj not, pa pocakaj da zazene cd v cd-romu in sele nato odpiraj explorer
CaqKa ::
andrej imaš ti kakšen bugfix za to zadevo.. to se meni tudi pojavlja.. pa vem da na marsikaterem drugem računalniku tudi
andrej ::
tudi meni se to tu pa tam dogaja.
ce ma kdo kaksne step-by-step korake po katereh v vsakem primeru pride do tega bi bil zelo hvalitezen.
recimo v stilu.
1. instaliram XP
2. cd not, cd ven cd not cd ven
3. instaliram word
4 cd not ven
5 BUM
ce ma kdo kaksne step-by-step korake po katereh v vsakem primeru pride do tega bi bil zelo hvalitezen.
recimo v stilu.
1. instaliram XP
2. cd not, cd ven cd not cd ven
3. instaliram word
4 cd not ven
5 BUM
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Instalacija windows Xp se prekine....Oddelek: Pomoč in nasveti | 1151 (971) | amigo_no1 |
» | Problem...da se zraven nasmeješOddelek: Pomoč in nasveti | 1587 (1235) | jancko |
» | WD 160GB disk in inštalacija winXPOddelek: Operacijski sistemi | 1416 (1077) | pia |
» | Disk obrjen za 90 °Oddelek: Strojna oprema | 1130 (842) | Yohan del Sud |
» | Kako naredit particije, ne da bi zjebu podatke?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1226 (1029) | boogoo |