Forum » Šola » datotečni sistem
datotečni sistem
urosz ::
Ker moram narediti seminarsko nalogo o datotečnih sistemih, me zanima če mi lahko kdo pomaga glede virov, ker ne najdem glih kaj dosti (razen wikipedia, MaFiRaWiki).
noraguta ::
ntfs, fat , exfat , ext2, ext3, ext4, zfs, hfs , hfs+ ,.... ,plan9, vfs ...
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!
ok sem spisal nekaj, sedaj pa mam 3 vprašanja
o čem naj pišem v uvodu?
o čem naj pišem v povzetku?
o čem naj pišem v zaključku?
VSE TROJE MORAM IMET
o čem naj pišem v uvodu?
VSE TROJE MORAM IMET
overlord_tm ::
ok sem spisal nekaj, sedaj pa mam 3 vprašanja
o čem naj pišem v uvodu?
VSE TROJE MORAM IMET
Ti si 18 star?
Napisi v uvod kaj sploh je datotecni sistem, lahko opises delovanje kakega preprostega datotecnega sistema, kaj vse dela datotecni sistem
V povzetku povzames vse skupaj kar si napisal v seminarski na kratko, ponavadi v vsaj 2h jezikih.
V zakljucku lahko napises kaj vse si se naucu pr tej seminarski, mogoce ce najdes kak clanek ki govori o razvoju datotecnih sistemov v prihodnosti (a ni MS neki delal z nekim windowsFS, samo je potem use v vodo padlo)
18 sem star ja, zakaj
drugače pa sprašujem predvsem zato, ker moram moja seminarska obsegat zgolj 1500 besed in to je relativno malo teksta, zato pa nisem vedel kaj naj sploh dam v uvod itd, .. ok bom se probar ravnat po tvojih nasvetih, hvala
drugače pa sprašujem predvsem zato, ker moram moja seminarska obsegat zgolj 1500 besed in to je relativno malo teksta, zato pa nisem vedel kaj naj sploh dam v uvod itd, .. ok bom se probar ravnat po tvojih nasvetih, hvala
Backup22 ::
Ja v uvodu predstavi temo, povej o čem boš pisal in izpostavi par najpomembnejših stvari. V glavnem delu opiši osnove dat. sistemov (kaj so in zakaj jih potrebujemo/uporabljamo in kako v osnovi delujejo, lahko jih tudi našteješ in "pogrupiraš"). Zaključek pa upam da boš sam spravil skupaj. overlord_tm te sprašuje če si star 18 let, ker bi pri teh letih moral zgoraj napisano sam vedeti...
Good luck!
Good luck!
//
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vodena InterpretacijaOddelek: Šola | 14573 (14460) | lebdim |
» | Photoshop seminarskaOddelek: Šola | 1067 (864) | Axl Rose |
» | Celeron IIOddelek: Pomoč in nasveti | 1158 (1082) | Volk| |
» | referat Glasbeni računalniški sistem in oblikovanje zvokovOddelek: Šola | 798 (747) | Tic |
» | ideja za spisOddelek: Šola | 2008 (1837) | urbyyy |