Forum » Programska oprema » Acronis briše stari differential backup
Acronis briše stari differential backup
Swiper ::
Pozdravljeni,
Imam eno vprašanje glede Acronisa. Uporabljam Acronis True Image Echo Workstation in sem inštaliral agente na 7 remote mašin. Naredil sem ročno task-e, prvo full backup na vsakem pol pa še differential vsak delovni dan. Problem je v tem da mi task za neke mašine zbriše prejšnji backup in mi naredi novega oz prepiše zadnji. To mi se dešava na 4 od 7 mašin. Na ostalih treh pa normalno dela, vsak dan se naredi novi dif backup. V čem je finta?
Backupira se vse preko ftp-ja, večkrat sem preverjil vse, tako opcijo niti nisem našel da bi lahko brisal prejšnji backup. Na mail dobijam vsak dan poročilo da je backup uspešno naredil. Kar se tiče pravic... Za vse uporabnike sem uporabljal isto uporabniško ime za dostop do ftp strežnika, za izvajanje backupa sem pač uporabljal domain admin account.
Ne uporabljam Backup Server.
Kaj bi lahko bilo?
Hvala.
Imam eno vprašanje glede Acronisa. Uporabljam Acronis True Image Echo Workstation in sem inštaliral agente na 7 remote mašin. Naredil sem ročno task-e, prvo full backup na vsakem pol pa še differential vsak delovni dan. Problem je v tem da mi task za neke mašine zbriše prejšnji backup in mi naredi novega oz prepiše zadnji. To mi se dešava na 4 od 7 mašin. Na ostalih treh pa normalno dela, vsak dan se naredi novi dif backup. V čem je finta?
Backupira se vse preko ftp-ja, večkrat sem preverjil vse, tako opcijo niti nisem našel da bi lahko brisal prejšnji backup. Na mail dobijam vsak dan poročilo da je backup uspešno naredil. Kar se tiče pravic... Za vse uporabnike sem uporabljal isto uporabniško ime za dostop do ftp strežnika, za izvajanje backupa sem pač uporabljal domain admin account.
Ne uporabljam Backup Server.
Kaj bi lahko bilo?
Hvala.
- spremenil: Swiper ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Backup za windows - podoben Apple time machineOddelek: Programska oprema | 1691 (1439) | Lonsarg |
» | Backup podatkov in ne sistemaOddelek: Programska oprema | 3813 (2908) | axee |
» | Backup app?Oddelek: Programska oprema | 2494 (1658) | imagodei |
» | Disk Cloning - ghost image (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 7407 (5827) | thebaloh |
» | iscem prgram za delanje backupaOddelek: Programska oprema | 1045 (871) | noraguta |