Forum » Operacijski sistemi » Vista ozadja
Vista ozadja
Robocop1 ::
Živjo!
Mene pa zanima nekaj glede nastavitve ozadja v Visti.
Torej kliknem v namizju z desno in iz menija izberem "Prilagodi" in naprej "Ozadje namizja". Odpre se okence, kjer lahko izbiram med ozadji. Izberem "Ozadja sistema Windows". Tukaj pa se pojavi moje vprašanje:
Še ne dolgo nazaj, sem imel ozadja razvrščena v skupine, na primer Črno-belo, Široko zaslonsko, Pogledi itd. Danes pa sem opazil, da teh skupin ni več. Na vrhu mi piše samo "Ni navedeno (36)".
Zanima me samo kako spet nazaj prikličem tiste skupine?, ker mi je pač takšna razvrstitev lepša.
Mene pa zanima nekaj glede nastavitve ozadja v Visti.
Torej kliknem v namizju z desno in iz menija izberem "Prilagodi" in naprej "Ozadje namizja". Odpre se okence, kjer lahko izbiram med ozadji. Izberem "Ozadja sistema Windows". Tukaj pa se pojavi moje vprašanje:
Še ne dolgo nazaj, sem imel ozadja razvrščena v skupine, na primer Črno-belo, Široko zaslonsko, Pogledi itd. Danes pa sem opazil, da teh skupin ni več. Na vrhu mi piše samo "Ni navedeno (36)".
Zanima me samo kako spet nazaj prikličem tiste skupine?, ker mi je pač takšna razvrstitev lepša.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pokažite svoje namizje! (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Loža | 220507 (48826) | nergac |
» | Kako shranim sliko, ki je na namizju?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1849 (1561) | ananchel |
» | Kako naredit prosojno ozadje ikon!Oddelek: Operacijski sistemi | 3234 (2720) | krho |
» | Programi v ozadjuOddelek: Programska oprema | 1270 (1189) | mali tapravi |