Forum » Programiranje » C++ programiranje - katera ang knjiga?
C++ programiranje - katera ang knjiga?
MeGreat ::
Torej, znam programirati v c, pač poznam osnovne stvari, zanke, if, funkcije, malo kazalcev.
Rad bi se pa naučil malo bolj c++, npr objektno programiranje razvijanje aplikacij za windows in iščem kakšno angleško knjigo (moderno)
Rad bi se pa naučil malo bolj c++, npr objektno programiranje razvijanje aplikacij za windows in iščem kakšno angleško knjigo (moderno)
popaj113 ::
jst iščem vse knjige vzvezi c/c++ neznam še dobro programirati se bi pa rad naučiv!
Če veste za kakšno knigo me kontaktirajte!
hvala
Če veste za kakšno knigo me kontaktirajte!
hvala
urosz ::
kar tu napišite, saj pa forum je javen, bo lahko več folka dobre knjige bralo
ali se bojiš konkurence?
ali se bojiš konkurence?
Backup22 ::
G. Bervar (mogoče Brvar) C++ pod koleni je super knjiga, sploh za začetnike. Se splača poiskat...
//
roba87 ::
Ja, od Bervarja je zelo dobra knjiga v bistvu je priročnik, še boljša bi bla, če bi imela v vsakem poglavju še kakšne vaje za rešit. Tako da če iščeš knjigo, katera ima še kakšne vaje zraven ne samo snov si kupi knjigo od Viljem Žumer : Strukturirano in objektno usmerjeno programiranje. Knjiga zajema vse osnove, ki jih rabiš, vendar jo je težko dobiti, ker je namenjena študentom FERI.
black ice ::
Kaj priporočate za nadaljevanje? Žumerjevo knjigo sem v večji meri obdelal, tudi Bervarjeva je super samo ni vključenih nobenih nalog.
urosz ::
sintakso poznaš torej, oop tudi, in podobno..
zadaj si nek problem in ga reši.. guglaj itd..
tako boš se pomojem največ naučil
zadaj si nek problem in ga reši.. guglaj itd..
tako boš se pomojem največ naučil
Zgodovina sprememb…
- spremenil: urosz ()
Hexx ::
C++ A Beginner's Guide - Herbert Schildt s knjigo sem zelo zadovoljen, dobiš pa jo na amazon.co.uk, je u angleščini seveda
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [C++] Viri za začetnikaOddelek: Programiranje | 2885 (2096) | amacar |
» | začetki programiranjaOddelek: Programiranje | 7333 (5408) | Mavrik |
» | V katerem jeziku se lahko naredijo najzahtevnejše spletne strani (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 11907 (9419) | gamemen |
» | Študij na FERI v MBOddelek: Šola | 8096 (6992) | Bob Rock |
» | Z čim začet?Oddelek: Programiranje | 3033 (2403) | andrej12 |