Forum » Loža » Kako vdreti v Renault Cliota
Kako vdreti v Renault Cliota
.:joco:. ::
Če sem si ključe noter zaklenu?
"Is science true?"
You don't get it.
Science is the process of trying to find out what's true.
You don't get it.
PHa, sem že!
Kdo rabi nasvet?
Kdo rabi nasvet?
"Is science true?"
You don't get it.
You don't get it.
Upam da ne bom dobil kakšnega naziva zaradi tega.
Ja, malo je zajebavanja:
pribor:
- Močna železna palca (recimo dleto/pilo)
- Mokra cunja
- Dovolj trda žica
- Trnek (za ribe lovit)
- 10 cm laksa
Vzamš dleto, okoli nje daš cunjo. Porineš med vrata, tam bolj zgoraj. Žico zviješ v obliki črke U (bolj V, no...), na koncu privežeš trnek. Palco zamakneš, tako da čisto malo zviješ vrata (proti sebi), ne se bat, ne boš zlomil. Samo toliko da lahko žico s trnekom porineš noter, ker je samo še guma. Potem pa lepo pecaš kljukico. Fino je, da je trnek dovolj oster, da zagrabi. Ko enkrat zagrabi, samo še potegneš gor in Wola...
Moraš pazit, da je trnek dober navezan, men je prvič dol padu.
Ja, malo je zajebavanja:
pribor:
- Močna železna palca (recimo dleto/pilo)
- Mokra cunja
- Dovolj trda žica
- Trnek (za ribe lovit)
- 10 cm laksa
Vzamš dleto, okoli nje daš cunjo. Porineš med vrata, tam bolj zgoraj. Žico zviješ v obliki črke U (bolj V, no...), na koncu privežeš trnek. Palco zamakneš, tako da čisto malo zviješ vrata (proti sebi), ne se bat, ne boš zlomil. Samo toliko da lahko žico s trnekom porineš noter, ker je samo še guma. Potem pa lepo pecaš kljukico. Fino je, da je trnek dovolj oster, da zagrabi. Ko enkrat zagrabi, samo še potegneš gor in Wola...
Moraš pazit, da je trnek dober navezan, men je prvič dol padu.
"Is science true?"
You don't get it.
You don't get it.
Sergio ::
Naziva ne boš dobu. Je pa res, da je tema zelo delikatna.
Po eni strani mi je zlo ušeč, kako si to rešu, po drugi strani pa - no, tudi taki so, ki bi odklenili ne-njihov avto.
Odločitev prepuščam moderatorjem.
Po eni strani mi je zlo ušeč, kako si to rešu, po drugi strani pa - no, tudi taki so, ki bi odklenili ne-njihov avto.
Odločitev prepuščam moderatorjem.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
No, meni se je to zgodilo že tretjič. Enkrat sem dal 7k AMZS-ju, da so mi odklenili, enkrat mi je foter rezervni kluč prinesu, dones pa sem mel glih slučajno rezervni kluč tut v avtu. Nikoli več!
Sej, drugač pa, če bi bil že ravno ropar, ne bi skrbel, da avta ne poškodujem.
No, toliko, če bo mel slučajno kdaj podobne zadeve.
Sej, drugač pa, če bi bil že ravno ropar, ne bi skrbel, da avta ne poškodujem.
No, toliko, če bo mel slučajno kdaj podobne zadeve.
"Is science true?"
You don't get it.
You don't get it.
hot-stuff ::
Ma to je blo 100% prevec dela. Midva z bratrancom sva za foro probala in zamenjala kljuc (oba imava cliota) pa pismo je njegov ključ odpru mojga cliota jaz pa njegovga res super za krajo....Pol sva pa probala se od prijatelja pa je šlo tud...zgleda da majo res super uštimano varnost pri cliotu....sem bil globoko razočaran...
lp
lp
Malecky ::
Ja če maš centralno zaklepanje pa starejšega klijota ti lohk jst vanj
udrem brez praske v 20sek...
Sam ponavad je to sam na Renault 19 delal....kolegu kuj udrem:D
udrem brez praske v 20sek...
Sam ponavad je to sam na Renault 19 delal....kolegu kuj udrem:D
hot-stuff ::
Ja oba sva imela centralno zaklepanje...clio je pa 2 leti star tko da ni lih neka starina..res sramota....
DrSergioDJ -> jap, pa v puntote, pa mazde... Če rabiš, povej.
Jah, kar se tiče odklepanja avtomobilov. Ko smo bli enkrat na morju, smo se ravno prejšnji večer pogovarjali o vdiranju v avte. Kolk je blo pametnjakovičev, da lahko v vsak avto vdre. Naslednji dan je en kolega zaklenil ključe v avto, pol pa ni blo nobenga strokovnjaka več. So se nas kar izogibali.
Sicer pa Clio, Punto ipd so res pri odklepanju čist brez veze.
Jah, kar se tiče odklepanja avtomobilov. Ko smo bli enkrat na morju, smo se ravno prejšnji večer pogovarjali o vdiranju v avte. Kolk je blo pametnjakovičev, da lahko v vsak avto vdre. Naslednji dan je en kolega zaklenil ključe v avto, pol pa ni blo nobenga strokovnjaka več. So se nas kar izogibali.
Sicer pa Clio, Punto ipd so res pri odklepanju čist brez veze.
"Is science true?"
You don't get it.
You don't get it.
DrSergioDJ ::
A veste te fore z novimi avti? Baje se da v nove Mercedese na izi pridt. Recmo das ene 2 casopisa pod avto in zakuris in se odklene, ker misli, da gori, al se pa na streho dvignes, pa misl, da se je avto obrnu pa take. Je blo dost tega povedanga na Mobisuxu.
...
SkIDiver ::
Heh. V vectro smo udrl po istem postopku v minuti samo da smo zadevo naredl z zanko in malo debelejšim laksom, ki smo ga vodili z kovinsko palco tankega formata. Me zanima kako bi vdrli v Ford Mondeota al pa Mercedesa letnik okol 83 k ma še streho na rob in pa knofe za zaklepanje, ki grejo ob zaklepu ravno z oblogo na vrhu vrat.
BlazP ::
Ka mi lahka en pove u kire avte je pa tezje vdret? Mi je kr mal bad ratal, ker mamo doma punta IN mazdo:>>>
Malecky ::
freejack: Ja...čarobni pa najbolj ziher naizy vdiranje možno...
Palma 3C pa en proggy seveda mora met IR...
Dela pa n redkih serijah še pozabil kerih staro mora bit...lohk pa demonstriram
če bi mel dig. kamero vam kuj movie nardim:D
Palma 3C pa en proggy seveda mora met IR...
Dela pa n redkih serijah še pozabil kerih staro mora bit...lohk pa demonstriram
če bi mel dig. kamero vam kuj movie nardim:D
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ključ za avtomobil? (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 22898 (9997) | donvito |
» | Peugeot Boxer 2000 key code lučkaOddelek: Na cesti | 1284 (946) | xda develope |
» | Zaklenjen pasat (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 17832 (15246) | Malajlo |
» | Odkleni avtomobil preko mobilnika (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 18623 (16187) | Boobiz |
» | Odklepanje avta na daljavo prek GSM (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12202 (10192) | Ejsi_Disi |