Forum » Pomoč in nasveti » crknu mi je procesor ! prosim za pomoč !
crknu mi je procesor ! prosim za pomoč !
pipita ::
3 dni je delov in potem mi je neke noči pognal use ventilatorje u kompu do fulla tok de sm se zbudu :S !! in pol se je komp nehu odzivat in sm ga mogu iz štroma putegnt ! in to sm pol še enkrat ponovu ko sm ga spet pržgav !
Ime osnovne plošče Asus M3A78-EMH HDMI (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN)
Procesor AMD Phenom II 940 X4 3,0GHz, AM2+
prosim pomoč !!!!
Ime osnovne plošče Asus M3A78-EMH HDMI (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN)
Procesor AMD Phenom II 940 X4 3,0GHz, AM2+
prosim pomoč !!!!
imagodei ::
A ti vržem rešilni obroč v vodo? Kako ti lahko pomagam? Tell me, brother.
/sarcasm off
Kaj boš delal s crknjenim procesorjem? Na servis z računalom, pa v denarnico bo treba seči.
/sarcasm off
Kaj boš delal s crknjenim procesorjem? Na servis z računalom, pa v denarnico bo treba seči.
- Hoc est qui sumus -
rdecaluc ::
Pa si zihr da ti je procesor crknu? Ker ponavadi crkne vse prej kot pa procesor
Est modus in rebus. ,typos
ja pomoje je proc crknu ker druge vsae dela, pa tud v drug komp sm ga dau pa ni delu ! a je kej narobe z plato ?
TOP ::
Ali je plata ali pa proc.Če proc v drugi plati ni delal in upam,da si prej preveru,če ga podpira je potle proc šel.In ga lepo reklamiraj in boš dobil novega.Kaj si mel kej navitega.
sm že probu na drugi plati in sem prišev do tega da ima plata morda premajhno napetost za tako požrešen procesor !
halo a bi kdo kej puvedu prosim ???
halo a bi kdo kej puvedu prosim ???
Zgodovina sprememb…
- spremenil: pipita ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nadgradnja računalnika - grafična karticaOddelek: Kaj kupiti | 861 (580) | Nucam |
» | navijanje E7500Oddelek: Navijanje | 2965 (1848) | grobar |
» | Grafa HD 4850 zanic ?Oddelek: Strojna oprema | 1182 (816) | hudychk |
» | zunanji diskOddelek: Pomoč in nasveti | 831 (668) | solatko |
» | DFI ter ZM-NB47JOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1834 (1559) | 5pellfire |