Forum » Strojna oprema » HP servis
HP servis
Neon394 ::
Moj notesnik Hp pavilion dv5-1105el se mi je pokvaril...updejtau sem windows in ponovno zagnau računalnik, ko naloži windows namesto da bi ga zagnalo rata črni ekran in vidim samo miško nemorem delati nič drugega. poskusiu sem tudi formatirati računalnik vendar javi napako in ugasne računalnik...zanima me če kdo ve kaj je narobe in če mi lahko svetujete kam naj ga nesem popravit ker računalnik je biu kuplen prbl. 8 mesecou nazaj v italiji
misek ::
Glede na to, da ti pri ponovnem nalaganju sistema javi napako in ugasne, poskusi v BIOS-u nastaviti disk mode na IDE in ne SATA (ne spomnim se točno, kako se imenuje). Ker po moje je s prenosnikom vse ok.
solatko ::
Najdi nekoga, ki to zna in ga pri delu opazuj, da boš naslednjič to lahko naredu sam. HP ti garancija v Sloveniji ne velja, če jo hočeš uveljavljat, moraš nesti v Italijo pa tudi za programsko opremo in instaliranje, ti bodo kar nekaj € vzeli, ker to pač ni predmet garancije. Dobil pa si zraven repair disk in uporabi tega, če ne znaš drugače.
prix ::
Ima kdo kak naslov ali pa pozna kak HPjev servis oz. HP partnerja v Avstriji v bližini Graza? Potrebujem, ker bi mogu gor peljat Pavilion monitor?
LP
LP
-------------------------------------------------
Errare humanum est, in errore perservare stultum.
Errare humanum est, in errore perservare stultum.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Adapter USB - SATA / IDE (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 5623 (4897) | T-Mac |
» | Težava z driverjiOddelek: Pomoč in nasveti | 709 (646) | seffir |
» | Problem z nalaganjem sistemaOddelek: Pomoč in nasveti | 1446 (1225) | misek |
» | Acer One / Partition Magic / Zrušitev sistemaOddelek: Pomoč in nasveti | 1722 (1547) | jest10 |
» | Pokvarjen trdi disk prenosnikaOddelek: Strojna oprema | 2209 (2055) | Vlady |