Forum » Pomoč in nasveti » genius g-07 maxfire
genius g-07 maxfire
Popcek ::
zlo me zanima ce mogoce obstaja kasn dobr program za gamepad instalirat v win98 je to nejbl sux k pol nc ne dela
mam model genius g-07 maxfire se ga pa na zvocno prklop oz. gameport (zvocno mam yamaho)
ob nakupu nism nc drajverjev dubu
mam model genius g-07 maxfire se ga pa na zvocno prklop oz. gameport (zvocno mam yamaho)
ob nakupu nism nc drajverjev dubu
luni ::
jah sej to je po moje misljeno kot neki generic gamepad, tako da mas kontrole kar preko winsov in control panela...
Artificial Intelligentia
miranpozar ::
Nesi ga nazaj tistemu, ki ti ga je prodal (Comtron?) in jim zateži, naj ti ga usposobijo. Ne bodo mogli. Spomni jih na zakon o varstvu potrošnikov ali morda na tržno inšpekcijo!
V primeru, da si ga kupil rabljenega, se niti ne trudi iskati gonilnikov na internetu... bo kar problem. Bom zadevo našel na mojem disku do jutrišnjega dneva (zdaj nimam časa) in tukaj objavil link.
Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com
V primeru, da si ga kupil rabljenega, se niti ne trudi iskati gonilnikov na internetu... bo kar problem. Bom zadevo našel na mojem disku do jutrišnjega dneva (zdaj nimam časa) in tukaj objavil link.
miranpozar ::
Evo, kot obljubljeno je tu link:
www.miranpozar.com/software
www.miranpozar.com/software
Popcek ::
uu EJ najlepsa TI hvala in najlepsa TI dala
zdej bom koncn lahko normalno spile nabiju sploh proti moji punci :))
hvala se enkat
zdej bom koncn lahko normalno spile nabiju sploh proti moji punci :))
hvala se enkat
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Abit BE6II (HPT366) in IBM DTLAOddelek: Pomoč in nasveti | 1800 (1586) | bastadu |
» | Kako vstaviš povezavo v podpis?Oddelek: Slo-Tech | 1909 (1714) | teac |
» | dvd + cdrwOddelek: Kaj kupiti | 1793 (1563) | miranpozar |
» | A ma PIONEER DVD105S 16X/40X IDE izhod za ...Oddelek: Zvok in slika | 1101 (928) | Mate |
» | ?????Oddelek: Loža | 1640 (1304) | jetam |