Forum » Strojna oprema » Mini PCI wifi kartica in priklop anten ?
Mini PCI wifi kartica in priklop anten ?
#000000 ::
Mam en prenosnik kjer manjka wifi kartica, imam pa podoben prenosnik ki mi je padu po tleh in tam je wifi prej delal, ampak en ima tiste žičke (verjetno so to antene) za main in aux, v drugem pa o teh žičkah ni niti sledu. Bi lahko blo kej narobe če dam not karto brez da jo priklopim na te drate ?
tony1 ::
Karta brez teh dratov bo bolj ali manj papcala štrom in nič drugega...
Skratka: pravilna rešitev je razstaviti laptop in drate (po pravilu so nalepljeni na notranji strani ohišja od ekrana) iz enega laptopa prestaviti v drugega...
Če že ne bi odpiral ekrana (kar ni nobena večja umetnost, samo dobre izvijače rabiš), bo zasilna rešitev dobiti dva drata s pravima konektorjema in jih zatlačiti nekam v ohišje laptopa...
Najenostavnejša rešitev pa je wireless v obliki USB ključka...
btw. kakšen laptop ti je padel po tleh? kaj vse ne dela? kakšna konfiguracija? prodaš?
Skratka: pravilna rešitev je razstaviti laptop in drate (po pravilu so nalepljeni na notranji strani ohišja od ekrana) iz enega laptopa prestaviti v drugega...
Če že ne bi odpiral ekrana (kar ni nobena večja umetnost, samo dobre izvijače rabiš), bo zasilna rešitev dobiti dva drata s pravima konektorjema in jih zatlačiti nekam v ohišje laptopa...
Najenostavnejša rešitev pa je wireless v obliki USB ključka...
btw. kakšen laptop ti je padel po tleh? kaj vse ne dela? kakšna konfiguracija? prodaš?
#000000 ::
Hvala za nasvet
Compaq nx9005 z AMD proceorjem je padu po tleh. Ma ga nebi prodal ker imam še dva nx9010 naj bo ta za svaki slučaj. LCD, dvd, disk, ram paše garant, wifi kartico sem sprobal in je ne zazna, razderat se mi pa dokler še vse dela ne da, sej veš če dela pust namer ker pol bo 100% kej odapelo.
Compaq nx9005 z AMD proceorjem je padu po tleh. Ma ga nebi prodal ker imam še dva nx9010 naj bo ta za svaki slučaj. LCD, dvd, disk, ram paše garant, wifi kartico sem sprobal in je ne zazna, razderat se mi pa dokler še vse dela ne da, sej veš če dela pust namer ker pol bo 100% kej odapelo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ko priklopim ekran na laptop, hitrost interneta pade na skoraj 0kbsOddelek: Pomoč in nasveti | 3085 (2192) | nurmaln |
» | Garancija na počen ekran na laptopu (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8973 (6819) | Zheegec |
» | "Šok" med igranjem igre RocksmithOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3943 (3174) | balocom |
» | Rabim nasvet za nakup laptopa!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2404 (2145) | boogie_xlr |
» | Laptop monitor in problem z uporomOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2120 (1869) | Pyr0Beast |