Forum » Strojna oprema » Kelner, LEDic za 4 kSIT !
Kelner, LEDic za 4 kSIT !
Brane2 ::
Danes sem uletu u HTE po opravkih in med pregledom novosti, ki naj bi jih objavu za naslednjo cifro, so tudi te nenavadno poceni LED-ice. Stvari dela Everlight, LEDice stanejo 6.5 SIT/kos +DDV, naprodaj pa so samo v paketih po 500 kosov, ki v razsuti obliki zgledajo takole:
Niso plave, so pa poceni in en paket bi moru bit zadost za kar neki časa, vsaj pri meni...
Tko za štos sem torej nabavu en paket, se bom malo poigral.
Ne pričakujem nč posebnega, navadna LEDica pač. Fora je v ceni...
Niso plave, so pa poceni in en paket bi moru bit zadost za kar neki časa, vsaj pri meni...
Tko za štos sem torej nabavu en paket, se bom malo poigral.
Ne pričakujem nč posebnega, navadna LEDica pač. Fora je v ceni...
- spremenil: Brane2 ()
Brane2 ::
No ja, svetjo bolj bogo.
So v redu za signalizacijo, niso pa za osvetljevanje stvari.
On the pus side, delajo več ali manj enako od 6 mA naprej, ko povečanje napetosti in toka ne poveča opazno svetilnosti. 6mA pomeni predupor 470 ohmov pri napajanju z 5V in 1K5 pri napajanju z 12V - približno.
To je bolj tko za signalizacijo vkopljenosti ventilatorja ali kaj podobnega.
Mam feeling kot bi šlo za Everlightove slabše serije, ki niso šle čez vse teste.
Kljub vsemu, uporabno, sploh glede na ceno...
So v redu za signalizacijo, niso pa za osvetljevanje stvari.
On the pus side, delajo več ali manj enako od 6 mA naprej, ko povečanje napetosti in toka ne poveča opazno svetilnosti. 6mA pomeni predupor 470 ohmov pri napajanju z 5V in 1K5 pri napajanju z 12V - približno.
To je bolj tko za signalizacijo vkopljenosti ventilatorja ali kaj podobnega.
Mam feeling kot bi šlo za Everlightove slabše serije, ki niso šle čez vse teste.
Kljub vsemu, uporabno, sploh glede na ceno...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | LED vs varčne vs navadne žarnice (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 35806 (25907) | Malajlo |
» | 1.5 V LED flashers...Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1367 (1112) | T0RN4D0 |
» | Vezava LED diodOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 5978 (5613) | zvery1 |
» | 74HC**** logična vezjaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1616 (1447) | Boky |
» | Modra LEDica, meritve, kakšen upor za v avtoOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2599 (2482) | Daniel |