Forum » Zvok in slika » Predvajanje videa iz USB ključa na DVD/DivX predvajalniku
Predvajanje videa iz USB ključa na DVD/DivX predvajalniku
T.A.D.E.J ::
Živjo!
Odločam se za nakup DVD/DivX predvajalnika in me zanima, če je kakšna možnost, da bi iz USB kjuča predvajal filme. Verjetno je treba kaj naredit s USB ključem, če se sploh da...ne vem...
Prosim za kakšen nasvet.
LP
Tadej
Odločam se za nakup DVD/DivX predvajalnika in me zanima, če je kakšna možnost, da bi iz USB kjuča predvajal filme. Verjetno je treba kaj naredit s USB ključem, če se sploh da...ne vem...
Prosim za kakšen nasvet.
LP
Tadej
bluefish ::
Ponavadi mora biti ključ formatiran v FAT in imeti naložene vsebine, ki jih predvajalnik podpira. To je pa tudi vsa znanost.
vsebine ki jih podpira? A to misliš, da če podpira recimo samo .avi, potem morajo biti videi v avi formatu? In potem to dela? To pa super novica, hvala!
dfajt ::
Ponavadi ti predvajalniki predvajajo večino AVI datotek (Divx, Xvid), probleme pa imajo z MKV datotekami.
Moj USB ključek je Patriot X-porter mini 8GB, ki ima baje hitrost 10/13 MB/s. A bi bilo to dovolj za normalno predvajanje?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup DVD-predvajalnikaOddelek: Kaj kupiti | 922 (830) | opeter |
» | Nakup WD HD TV PlayerOddelek: Kaj kupiti | 5140 (3313) | Robert1 |
» | Uporabnost USB na LCD TV-jih (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 57628 (49519) | Lupin |
» | Edini blu-ray predvajalnik z MKV podporo? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 20069 (12649) | filipc |
» | Dvd PredvajalnikOddelek: Kaj kupiti | 2318 (2074) | komentar |