» »

Popravilo prenosnika

Popravilo prenosnika

aljaz33 ::

Pozdravljeni!

Zanima me, če je tu kakšen mojster, ki bi (proti plačilu seveda) bil pripravljen popraviti mojega prenosnika. Gre se za ASUS-a, model A6T. Problem je pa z čipom za grafiko, saj ta grafike ne prikazuje pravilno (naj bi se pregreval). Lahko tudi dobim nadomestne dele, če bo potrebno.

Rad bi dobil enega domačega mojstra, ki bi bil pripravljen zadevo popraviti za normalen denar. Sem klical na uradni servis, pa so mi poslali predračun, ki je bil večji kot je vrednost računalnika.

Prosim, če mi pošljete ZS.

techfreak :) ::

Če se pregreva in niso težave v hlajenju, potem ti nobeden ne bo mogel pomagati ... razen mogoče servis, ki ti bo zamenjal matično ploščo.

Če se pregreva in niso težave v hlajenju, potem ti nobeden ne bo mogel pomagati ... razen mogoče servis, ki ti bo zamenjal matično ploščo.
Težave naj bi bile prav v hlajenju. Oziroma na samem čipu, ki skrbi za grafiko.

WarpedGone ::

Obstajajo neuradni servisi ki popravlajo te zadeve. Servis elektronike, modul servis, itd.
Zbogom in hvala za vse ribe

Karen ::

Mogoče je samo tako zaprašen, da se pregreva (tisti ventilatorji delujejo kot sesalci za prah, po pol leta sem že videl notri svašta).

Mogoče je samo tako zaprašen, da se pregreva (tisti ventilatorji delujejo kot sesalci za prah, po pol leta sem že videl notri svašta).

Sem ga že očistil praha, vendar ne pomaga.

Obstajajo neuradni servisi ki popravlajo te zadeve. Servis elektronike, modul servis, itd.

Zgleda da bom moral poiskati ravno nekaj takega. Ima kdo s kakšnim podobnim servisom izkušnje, katerega priporočate?

zcetrt ::

Problem je s tem, da ne bo nihče se lotil dela, če ni prepričan, da mu bo uspelo popravit. Ker ti mu verjetno tudi ne boš plačal, če mu ne uspe. Že razstavljati računalnik je pa dokaj zafrknjena reč, če nimaš service manuala ali si to že počel z enakim tipom. Poleg tega gre hitro lahko kaj narobe in potem boš še za to visel človeku za vratom.

Bottom line: Za "normalen" denar se ne splača to nekemu domačemu mojstru delat, ker verjetno denarja ne bo dobil.
4.

To preprosto ni res. Pošteni resni serviserji diagnosticirajo brezplačno.

Tule mi je leptop odpru, dal diagnozo, nabavil nadomestni del, sestavil, in ker še vedno ni delal, vrnil nepopravljen laptop. Vse to brezplačno.

Tule pa mi trenutno diagnosticirajo drug laptop. Dogovor je, ko je znana ocena stroška popravila, se slišmo. A bo diagnostika tudi brezplačna, še ne vem.

zcetrt ::

Večji in po tvoje pošteni resni servisi si to laže privoščijo. Domači mojstri, če nimajo res blaznega veselja, pak ne.

Me pa zanima, kako detajlne so te diagnoze. Ponavadi je tipa "okvara matične plošče".
4.

Na uradnem servisu je vedno prava diagnoza ravno najdražja diagnoza, na neuradnih se pa da včasih tut kej polotat. Poudarek na včasih.

Na uradnem servisu je vedno prava diagnoza ravno najdražja diagnoza, na neuradnih se pa da včasih tut kej polotat. Poudarek na včasih.

Ja, tako je. Na uradnem servisu so mi dali predračun 390€. Zato gledam za alternativo, glede na to da je računalnik lepo ohranjen in bi lahko še nekaj časa služil svojemu namenu.

Pyr0Beast ::

Hmm .. nvidia grafikulja ..

Načeloma bi se kaj dalo storiti. Ne morem pa garantirati da bo laptop po posegu deloval še naprej.
Ponavadi so 3 variante. Ali se zadeva popravi, ali ostane enak defekt, ali pa dokončno crkne.

Če zadeva še dela, to je, da jo lahko normalno uporabljaš je IMO preveliko tveganje.
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Porsche Slovenija bolana cena servisa (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Na cesti
12435735 (18298) bbbbbb2015

uradni Renault servis mi naredil napako? (strani: 1 2 )

728255 (6009) Xserces
»

Apple bo popravljal tudi starejše naprave

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
319765 (7855) MrStein
»

Hladilna tekočina izginja a ne vemo kam... (strani: 1 2 3 )

10146876 (43060) Telbanc
»

Servis

357480 (6758) darkolord

Več podobnih tem