Forum » Pomoč in nasveti » odpiranje novih zavihkov
odpiranje novih zavihkov
acm1899 ::
živjo!
imam problem v firefox-su, kjer se mi odpirajo novi zavihki oz. strani, z nekimi reklamami ipd.
prosim za nasvete, kako bi se tega lahko znebil..
imam problem v firefox-su, kjer se mi odpirajo novi zavihki oz. strani, z nekimi reklamami ipd.
prosim za nasvete, kako bi se tega lahko znebil..
jishiri ::
to se ponavadi dogaja ko namestis kak program ki ti (ob zakljucku namestitve so ponavadi neke kljukice za sponzorstvo ali kaj podobnega, npr: messenger plus ponuja neki podobnega...)
malo razmisli kaj si nazadnje nalagal na mlincek...
lp, JM
malo razmisli kaj si nazadnje nalagal na mlincek...
lp, JM
Naključno, le pri nekaterih straneh, ob zagonu,...?
meni se zdi da je točno tako, bom pa še opazoal!
malo sam še opazoval zadevo in sem ugotovil, da se mi zavihki odpirajo naključno,
neglede katero stran imam odprto... hmmm
neglede katero stran imam odprto... hmmm
jan01 ::
Neka zlobna zalega. Poskeniraj s antivirusom(očitno imaš enega slabega) + superantispywarom in/ali malwarebytes antimalware
poskusil sem s programom Spybot - Search & Destroy in moram povedat, da zaenkrat zadeva deluje..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Reklame banerji in ostala navlakaOddelek: Pomoč in nasveti | 7501 (2423) | janezvalva |
» | Tudi Wired bo zahteval izklop blokiranja oglasov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 22127 (19356) | videc |
» | Nadležni internetni oglasiOddelek: Pomoč in nasveti | 1075 (778) | nikjozo |
» | Študija potrebnosti Firefox dodatkov?Oddelek: Programska oprema | 1784 (1353) | hojnikb |
» | Izšla Opera 12 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 20651 (15739) | Ganon |